Restriktioner

Altså nu har jag följt pressträffarna snart i ett år för att hänga med på vad som händer med smittspridningen och för att hålla mig uppdaterad om läget.
 
Jag blir så imponerad av FHM och deras tålamod med alla idiotiska frågor dom får av alla journalister. Ibland kan man verkligen fundera på hur en del tänker?
 
Visst har det gått åt skogen med våran stategi kanske med tanke på alla dödsfall senaste året. MEN visst fasen är det väl ändå alla vi människor i detta avlånga land som inte begriper oss på hur man ska förhålla sig till vad som sägs?
 
 
Hade alla gjort som dom sa i början hade det inte varit såhär. Det är väl inte myndigheternas fel att vi alla sprider smittan??
 
Om nu alla är så irriterade över att dom inte förbjuder folk att resa för att smittan sprids mer i samband med sportlov och andra högtider.
VARFÖR I HELVETE RESER FOLK DÅ????
Stanna hemma å sluta gnäll!!! Svårare än så är det väl ändå inte? Måste det komma ett förbud för att folk ska fatta? Man reser till Åre och gnäller sen över att man fick resa till Åre VA??????
 
Och varför är alla så irriterade över att dom inte tvingar på oss munskydd med en lag ?
BÄR MYNSKYDD FÖR HELVETE DÅ!!!!
Svårare än så är det väl inte? Måste det komma en lag på det med böter för att folk ska begripa? 
Känner man sig säkrare med munskydd, men ta på ett då! Sitt inte i bussen utan munskydd å gnäll över att man inte "ska ha " munskydd  VA????
 
Jag blir SÅ trött!!
 
Sen kommer det lagar å hårdare restektioner nångång ibland, å då skall det diskuteras över varför det inte stängs ner mer, varför inte butiker stänger osv.
SKIT I ATT GÅ UT I RUSNING OCH TRÄNGSEL DÅ!!
Svårare än så är det väl inte? Butikerna gör vad dom kan för att undvika trängsel men trängseln skapas ju av alla andra idioter som inget begriper.
 
Om alla bara kunde tänka själva så skulle detta gå så bra så.
Slut från mig!
 

Kommentera här: