Sista veckan

Då rullar vi in på den sista arbetsveckan. För första gången på väldigt länge orkade jag inte ens stiga upp när klockan ringde utan höll på att försova mig. Det händer ju typ aldrig. Antar jag mer eller mindre gått in i semestermode redan kanske?
 
Helgen blev jättehärlig.
Fredag kastade vi oss i båten efter middan å puttrade runt lite. Vi hamnade på Långnäset tillslut där Lena, Nicke och Micke å Erica hade parkerat för att äta middag. Vi satt där fler timmar å bara njöt av solen å värmen. 
Sen puttrade vi hem å gick isäng lagom till åskan rullade in över byn.
På Lördag var det mycket kallare. Det märktes direkt att åskan "farit med värmen" som man brukar säga. Men det gjorde inte så mycket, det var lite väl varmt på veckan. Skellefteå slog visst nån sorts värmerekord på torsdg med 34 grader...
 
På dagen byggde Jimmy lite vindskydd å jag pillade med trädgården som vanligt.
Sen på kvällen var vi några som gick på Wärldshuset och åt middag. Riktigt bra mat måste jag säga! 
 
Sen hamnade vi hos Nicke å Lena och snackade bort resten av kvällen (natten)  å drack en å annan whisky för mycket, iallafall jag drack för många. Jag som inte ska dricka whisky har jag kommit fram till. Har inte gjort det heller på ett bra tag. Så jag var mer än vinglig när vi trampade hem i natten. 
Så nu blir det inget starkare än cider för mig resten av denna sommar har jag bestämt mig för. Konstigt nog var jag inte alls dålig på söndag, bara lite seg i skallen. 
 
På Söndag var vi in till stan å shoppade lite. Plockade hem både Dennis och Vilma, köpte en pizza å sen hem å vräka i oss den. Hann med en prommis på kvällen åxå. Fortfarande helt okej väder, men det ska visst bli kallare har dom lovat. Kanske regn åxå, vilket skulle behövas. 
 
Nu är det som sagt måndag och full fart mor semestern som gäller
Liten bidlbomb från framför allt den fantastiska fredagkvällen från Långnäset.
( snodde denna från Lena)
Wärldshuset på lördag: Nicke L, Erica, Micke, Lena, Nicke W Jimmy å jag 
Matbilder är väl inte så kuliga egentligen, ,men detta var en riktigt god lax som jag åt. 
 
Taggar: Sommar!, Vänner;

Sista helgen innan semester

Ja, nu går vi snart in i den bästa veckan på hela året, den sista veckan man jobbar innan semestern!
Då har man allt framför sig, men längtar efter ledighet, man har alltid höga förväntningar och det känns både lätt och trögt att fara till jobbet!
 
Denna vecka har varit VARM!!
Det är nog ingen i Sverige som har haft annat än värmebölja. Vi hade som mest 34 grader här i Skellefteå under torsdag eftermiddag. För min del är det lite för varmt. Inte bara för att jag jobbar, utan för att det helt enkelt är för varmt för hela min kropp oavsett vad jag gör.
 
På jobbet steg tempen liksom alla andra år mot 30 grader och hjärnan började sakta smälta. Så onsdag och torsdag packade jag ihop å satte mig i Vilmas källar lägenhet. Hon jobbar ju så jag hade den för mig sjäv. Där var det sååå skönt!
 
I övrigt har jag faktiskt lyckats med att träna trots värmen i veckan. De är faktiskt inga problem om man bara väntar till efter 18. Svettas gör jag ju ändå och man får bara se till att fylla på med vätskeersättning efteråt. 
Det blev en promenad runt sundet med Vickan en kväll, en löptur runt berget med Jimmy en kväll samt en promenad och ett gym pass en kväll. 
Torsdag efter jobbet , för övrigt den varmaste dagen, var jag med Vilma på stan å shoppade lite. Hon har ju fått sin första lön på jättelänge så det var en del som skulle handlas ...
Sen låg vi pall i hennes säg å kollade serier medan jag väntade på att Jimmy skulle bli klar på sin AW med Datapolarna.
 
Nu är det fredag iallafall och vi har fått två st AC på jobbet som vi hittade undanstökade i ett gammalt förråd. Dom är stora och otympliga, men dom funkar, så nu är det helt okej men tempen.
 
Då finns det inget annat att göra än att önska en trevlig helg på er alla. Vi har tänkt oss ut i båten ikväll om det inte blir åska. Sen har utemöblerna kommit så det blir att skruva ihop dem i helgen och kanske börja snickra på vindskyddet å få till det i hörnan på soldäcket.
 
Så ha en bra helg alla och passa på å njut av vädret, då det skall bli lite sämre lagom till semestern börjar för mig iallafall.
Såhär ser det ut i hallen hos oss nu. 2 stora brummande AC och en fläkt som står å susar hela dagarna. Mitt rum närmast till vänster. 
 
 
 
 
 
 
 
Taggar: Sommar!;

Throwback Thursday V 26

Ja idag tänkte jag backa JÄTTELÅNGT!
till 2005 faktiskt...
 
Var å grävde runt bland gamla foton å hittade detta på tjejerna. Nu när dom är stora och vuxna individer så kan man inte annat än funera på vart alla år tagit vägen?
Vilma är 5 och Ida 7 på bilderna, det är altså 15 år sen!!
 
Söta små tjejer och idag är det vackra unga damer ...
 
 
 
 
 
 
 
Taggar: Throwback Thursday;