Höstlov

 
Söndag igen och ungarna har gått på Höstlov, vilket innebär, för oss , att det kommer vara lite mer spring på nätterna här i veckan. Men jag hoppas dom kommer sköta sig snyggt. Vi skall ju upp som vanligt på morgnarna. 
 
Jag har inte heller denna vecka orkat skriva nånting som synes. Det finns liksm  inget att skriva om...Denna vecka exakt likadan som den förra:
 
Jobba, träna, sjunga i kör och så blev det helg igen.
En helg som skulle bli en lugn och skön soff helg bara jag å Jimmy. Men det blev lite annat istället
 
På Fredag skulle undgomarna på fest här i byn och vi hamnade hos Carola och Niklas en liten stund.
Bastu och Idol. Sen blev festen ungdomarna var på avbruten av ett Polisbesök och eftersom vi alla hade våra ungdomar på festen så for vi hem och väntade in vår undomar för att höra vad som egentligen hänt. Dom fortdsatte med sina kompisar på annat håll men alla kom hem och sov iallafall.
 
På Lördag var det fantastiskt fint väder så vi tog en promenad till byn för att hämta hem cyklarna vi lämnat där. Sen blev det familjemiddag och efter det for jag till Marie och såg "Så mycket bättre". Där var även Anna W och Erica S och det var som mysigt att sitta och snacka sådär.
 
Blev inte så sent heller och väl hemma gick vi isäng. Ungdomarna var ute och drällde även Lördagkväll men kom hem på nattkröken. 
 
Idag planerade vi lite för våran byggnation som vi skall förska komma igång med nästa helg... Promenad och lite annat pyssel och sen var helgen slut. 
 
Vi går strax vidare till nästa vecka och i slutet på den kommer Ida hem. 
 
Jag kämpar vidare med hösten men denna vecka har det gått lite bättre. Jag har ju fått lite hjälp på slutet.
 
 
Sen är ju detta jätteviktigt. Det finns inget som är så läkande som att somna nära Jimmy....

Söndag

 
Då blev det Söndag igen och idag blev det inte så mycket gjort.
Vi var båda ganska trötta efter gårdagkvällen som var jättetrevlig!
 
Vi var hela gänget samlat hos Andreas och Veronica och i åt gott, snackade en massa och sen lyckades jag vinna en tävling! Det händer ju inte allt för ofta. Man skulle gissa innehållet i 8 burkar genom att lukta och jag hade både flest rätt och var snabbast. 
 
 
Idag blev som sagt inte mycket gjort, lite tvätt och så en sväng till Jimmys föräldrar då jag skulle hjälpa Kerstin med att sliga håret mm. Sen blev det  hämt pizza och sen soffan resten av kvällen. 
 
Sista veckan i Oktober är nu på G och nästa helg har vi inga planer alls vilket känns skönt. Jag behöver myket tid för återhämtning just nu känner jag...
 
 
Hela gänget.
Fr hö: Veronica och Andreas ( min chef) , Torbjörn och hans Erica, Erik och Anna, som nu gått hem för att föra barn om tå veckor,  Annica (hennes man Urban var inte med denna gång). Jimmy, Johanna och hennes man Damian.
 
Mycket god mat och väldigt trevligt.
 

Seg vecka

 
Ja som synes blev det inga uppdateringar alls i veckan.
 
Jag har öppnat datorn flera gånger, men inte fått fram en rad.. jag har inte haft orken att skriva helt enkelt.
 
 
Veckan p jobbet har vart bra. Jag har kommit in i det nya nu så det flyter på riktigt bra och är faktiskt kul!
Men kvällarna är jag så trött i skallen att jag inte orkar se in i en dataskärm mer alls .
 
Inte orka täka heller. Kraften att sitta och fundera hela dagarna och lösa problem samt att lära sig nya saker gör min skalle alddeles het och ond. Jag är slut på kvällarna helt enkelt.
 
Som vanligt har jag tränat på i veckan och det är nog mitt andningshål tror jag. Jag behöver det och jag behöver åxå promenader och frisk luft för att verkligen blåsa ut allt som finns där.
 
Jag fuderar inte så mycket på saker numförtiden utan jag bara försöker överleva.
Kroppen är trött och slut och det fins likom inte nånting över i energiväg.
 
Igårkväll var det Fredag och det blev en ganska tidig kväll och jag sov i nästan 12 timmar.... Helt utan att vakna. Det brukar aldrig hända....
 
Idag har vi rensat lite på vindan, Vi skall börja på ett ganska stort projekt snart. Skrev kanske om det tidigare.
 
Vi skall bygga ett sovrum till oss på övervåningen. Flytta ner grabbarna på mellanplan och flytta upp Vilma.
Det blir en stor rockad och en hel del arbet. Men det känns skönt.
För min del blir det fantastiskt skönt att komma upp på den tysta övervåningen och slippa allt spring i kök, på toa oh till och från TV rummet. Jag hoppas jag kommer få det lite lugnare då. 
 
Nu skall vi svida om och fara å äta middag hos min chef Andreas. Det skall bli trevligt!
 
Såhär ser vindan ut idag. Jag kan riktigt se hur fint sovrummet kommer bli när vi får måla tak, sätta upp vägg och lägga in heltäckningsmatta ...för det vill jag ha i sovrummet!