Fredag 29 Oktober

Jamen det blev ju en kjol fredag ändå. Det känns bra!
Jag sitter i mitt hörn på kontoret och känner mig fin för mig själv. 
 
Trött i kroppen efter gårdagens step pass. Men det var kul. Jag har en jätteduktig grupp i Burträsk på torsdagar. Eftersom det är en fast grupp så  örs jag ösa på lite och göra det svårare och svårare varje gång, vilket är kul. Det ger även mig en utmaning att utveckla stegen varje gång. 
 
I kväll kommer Vilma hem, det blir skönt att träffa henne och höra hur första veckan i den tillfälliga lägenheten med katten har gått.
Imorgon är det Vin och Bokcirkel date hos Erica och det ser jag fram emot. Vi är ju 9 brudar men det är sällan alla kan vara med såklart. Imorgon är vi 5 tror jag. Ska bli kul iallafall.
Sen har jag lovat hoppa in på söndag å köra ett pass med Skidklubben, blir också spännande.
 
I veckan tog vi också beslut att behålla Vilmas lägenhet här i Skellefteå.  Det var OK även för hyresvärden, så vi skriver över den på nån av grabbarna. Vi får se vem som flyttar in där när Vilma tagit sina grejer om en månad. 
 
Just nu känns allt bara lugnt å skönt och bara en gång denna vecka har jag haft en liten svacka. Annars blir det stabilare och stabilare för varje dag som går och hemma är det numera lugnt å skönt så jag har fått tillbaks trivseln för huset igen.
Istället för att min hjärna skall fyllas med panik ångest å irritation så är den fylld med tankar å funderingar på hur jag kan pyssla å greja på för att få det ännu trevligare.
Det har verkligen varit eftersatt ett tag nu. Senaste året har jag inte ens orkat städa såvida ingen skall komma på besök, så ibland har det gått 1 månad mellan dammsugningarna så ni kan ju tänka er hur det sett ut mellan varven. Jag vill ju ha ordning å reda runt mig och nu är det så. 
 
När vi fick Dennis på egna ben och slipper det eviga tjatet om jobb, körkort, natt spring och alla andra diskussioner hemma så förstår jag hur påfrestande allt varit senaste tiden. För hela familjen. 
Han verkar också trivas bra med att bo själv så det blev bra för alla.
Jag vilar i det lungn som just nu ligger över hela familjen. 
 
Nu tar vi helg hörni. 
Bara för det så får ni ännu en bild på mig! Två bara denna vecka, måste ju vara nån sorts rekord. Detta är vad jag hängde på mig i morse. Fredags kjol för första gången på ett tag.