155 års kalas!Mamma fyllde ju 80 mitt i Corona pandemins början 9 april,så det blev ingen fest då som tänkt. 
Hon bestämde istället att göra en annan variant och fira tillsammans med sin lillebror Rune, som skulle fylla 75 den 29 juli. 
Länge var även den tillställningen osäker, men dom beslutade tillslut att köra en mindre fest med bara ett litet gäng inbjudna gäster . 
Så i tisdags rullade vi husvagnen till Rödåliden för att kunna hjälpa till med förberedelser utan att behöva vara inne i huset mer än nödvändigt. Vi ställde upp partytält , hjälpte till med dukning mm och hann även plocka lite blåbär på kvällen . 
På onsdag var det då dags för festen . 27 glada gäster blev det. Inklusive Ida, Marcus och Vilma som också var med såklart. 
Sång och musik , massor av mat ,och en hel del historie berättande. En väldigt trevlig tillställning. Mamma å Rune var mycket nöjda efteråt, så även gästerna. 
(null)
Min fina mamma i sin Västerbottens dräkt , och morbror Rune 
(null)
Pappa och mamma efter festen . Trötta men glada 

Throwback Thursday V 31

2013 var min å Jimmys första sommarsemester tillsammans. Vi blev ett par nångång vintern 2012, lite oklart exakt när....
Men denna sommar ville vi göra nåt tillsammans bara vi två. Det blev en roadtrip söderut, en tur på Göta Kanal å en massa andra trevligheter. 
Vi hade bara varandra att bry oss om denna resa och det var helt fantastiskt! Faktiskt är nog detta , förrutom förra årets Cypern resa, den enda gången vi varit helt barnfria så många dagar i rad sen dess... 
Fint väder och mycket att se.
 
I Motala bodde vi aldeles vid kanalen. Här agerar jag  fotomodell för Jimmy, det är inte heller så ofta det händer. En resa att minnas .
 
Taggar: Throwback Thursday;

Sol för en dag

Blev en fin söndag , mitt i allt regn. Ronny å Anna kom förbi å vi spenderade dagen i båten  på sjön, där vi åt lunch , solade , badade. Sen satt vi uppe halva natten å spelade tärning , sjöng och snackade skit. 
Lite hjortronplockning hann vi med på tisdag innan dom åkte hem . Ett härligt dygn! 😍
 
(null)
Jag å Anna
(null)
Bodbysund
(null)
 
Jimmy å Ronny (null)
Vi drog med oss en matsäck som vi njöt av i båten ...
(null)
 
(null)
 
 
 
Taggar: Semester, Sommar, vänner;