Var inte rädd för skuggor. De innebär helt enkelt att det finns ljus i närheten.

Idag är det Halloween......
Torsdag och en halv dag kvar att jobba.
I morgon är det semester från lunch, då skall jag hem till mamma och pappa och fixa och trixa inför middan. 
Idag är det superhalkigt ute och vi har en kollega som igår kördeå t skogen trax utanför Bygdsiljum. Han voltade med bilen och ligger på lassa med skallskador. Känns otäckt. Desto mer läge för oss som pendlar att få slippa åka om det inte behövs. 
 
Ida åkte in till stan ikväll med Marcus, som jobbar natt inatt. Hon skulle på en fest och åka med Marcus hem i morgon. Jag hoppas bara det går bra. Man är ju orolig när det är så halkigt.
 
I Hällnäs var det full rulle idag, en massa spring och en massa möten. Men det är ändå son sknöt att vara där. 
 
Ikväll bev det ingen middag hos mamma och pappa. Dom var borta och eftersom det är storparty i morgon så kändes det helt okej. 
Jag tog det mycket försiktigt på gympan eftersom jag inte vill riskera att vara sluk i helgen när vi skall till Lycksele.
 
Nu är det natti natt här och jag hoppas ni alla haft en bra kväll.
I morgon blir det pussar igen för min del och det ser ja fram emot.
Bara tanken på Jimmy gör att det pirrrar i hela kroppen. Vi har varit tillsammans ett år ungefär men jag är fortfarande lika pirrig varje gång vi skall ses och jag längtar efter honom jämt. Det är en skön känsla att vara kär, men precis som i headen på min blogg s ör det med kärleken åxå. Den kan ta en frn himlen till helvetet på bara en sekund. Längtan, ovisshet och jobbiga veckor ställer till det och gör det jobbigt. Baksmälla och abstinens likaså. 
 
Men i helgen skall vi leva i nuet som om det inte finns nån morgondag....
 
Halloween idag och även Grannens dag... Här är bilder på båda.
 
Mina bästaste grannar från Rödå : Anna och Ronny, från Halloweenfesten vi ordnade för ett par år sen
 
 
 
Jag saknar verkligen er. Bättre grannar finns inte.....
 
 
 
 

Vi åldras inte, vi mognar

Då var det onsdag, och som vanligt känns onsdagarna nästan som fredagar när jag får vara i Hällnäs i morgon och även fredag denna vecka. Fredag är jag dessutom ledig halva dagen för att hjälpa mamma och pappa inför deras 50 årga bröllpsdags middag med familjen på kvällen. Jag och Vilma skall dit på dagen fär att hjälpa till lite med dukning och fixning 
Jimmy kommer och Lasse och hans nya tjej Lena åxå. Alla fastrar och mostrar och några kusiner. Vi blir väl ca 20 personer och det se jag fram emot.
 
Jag mår fortfarade sisådär och har bestämt mig för att inte träna i veckan. Eller morgondagens pass blir ju svårt att låta bli men i övirgt. Inget gym och inget annat heller. Lika bra kroppen helt får vila. Sen är jag rädd att dra på mig nånting inför helgen. Jag vill vara frisk på Lördag när vi skall till Lycksele på hotellet och lyssna på Mustasch, vara på spa hela dagen och umgår med tre andra par från Burträsk. 
Men det är svårt att vara i stillhet. Inte kanske för kroppen, men för min hjärna. Det känns som jag gått upp 5 kilo i veckan och jag känner mig ännu mer sladdrig, fet , gammal och eländig nu än i början av veckan. Jag har svårt att slappna av i det och jag mår inte bra av att vara still. 
Men det är inget att gör åt och jag får ta igen det nästa vecka. Då kanske jag åxå är laddad och sugen på träning. Just nu är jag bara trött, förkyld och slö, men trots det så känner jag pressen att måste träna. 
 
Tjejerna har kommit hem från stan ikväll och vi gjorde en repris på måndan, att sitta i soffan och äta glass och snacka skit... Mysigt
Jimmy var hit igår efter jobbet och hjälpte mig att köra ett lass knubb, så nu har jag 2m3 i källaren att elda upp. Känns bra. Vi hade en riktigt mysikg kväll och det är vardagslyx att få vara med honom sådär mitt i veckan. 
Strax dax att gå isäng och försöka återhämta sig genom sömn. Det känns som det är viktigt just nu.
 
Som sagt Hällnäs i morgon och sen lite försiktig Step / Tabata på kvällen. Tänker inte ta ut mig som jag brukar eftersom jag måste vara pigg både fredag och lördag. Sen får jag släppa på eventuell förkylning, inge middag hos mamma och pappa blir det heller, men det blir ju en middag på fredag istället. .....
 
Sov gott på er ute i stugorna och sköt om er och era familjer, ni som har dom i närheten: Var rädda om varandra och njut av att få ha era nära och kära runt er. 
 
 
 
 
 

Du kan ge utan att älska, men du kan aldrig älska utan att ge

Älskar ovan citat
 
Tung dag idag. Förlyd, snorig och eländig. Såklart det åxå påverkar hur jag mår i övrigt. Jag pallrade mig till jobbet, och så länge jag inte har feber tänker jag kämpa på. 
Jag hade fått mina nya skärmar idag, så det var lite annars att jobba med två stora än med tre små. 
 
Hemma lagade jag middag och sen la jag mig i soffan. Tjejerna var hemma och jag fösrtår att en sunkmamma i soffan är inte så vanligt . Dom pysslade om mig och höll mig sällskap hela kvällen. Marcus kom åxå, och Ida och han for och handlade glass, i stora lass skall jag säga. Tre 2 liters byttor med olika glassar och en massa olika såser till. Mums. Jag blev på en gång piggare.... Tror jag måste stanna i soffan fler kvällar.
 
Dom skall åka in till stan ikväll och vara med pappa i två dagar av lovet. Så inatt blir jag helt själv viket inte är så vanligt. Ja katterna då, men annars själv.
I morgon följer Jimmy med mig hem. Vi skall ta hem lite knubb för min kamin. 
 
Märkligt när man inte mår bra i kropp och själ vilken konstig självbild man får. Jag stod länge framför spegeln idag och konstaterade att Sunkmamman blivit gammal, rynkig, ful och grå. Det är inte kul längre att se sig i spegeln. Det jag var nöjd med tidigare är borta jag vet inte varför jag känner att jag tappat all utstrålning. Inte ens när jag fixat till mig nu på slutet har jag känt mig nöjd. 
 
Jimmy uppskattar mig ialla fall oh det känns bra. Men jag önskar jag kunde känna och se det själv
 
 
Glass bufé på kvällskvisten... Passar en sjuk Sunkmamma