Äntligen kan vi tvätta igen!

Då är tvättmaskin inköpt, på plats och intvättad och allt är ju som klart förrutom lite färg på listerna som jag skall fixa senare. Sen är det ju såklart den "lilla detaljen" med inredningen då..
 
Vi har inte riktigt bestämt oss än hur vi skall ha det så vi funderar lite till, men i övrigt så är det klart. Och det är ju så fantastiskt roligt att vara där nere nu. Å lätt att dammsuga golvet!!
 
Jag pillar på med att måla lite möbler och bära runt å flytta grejer hit å dit å prova mig fram så det är fullt upp.
 
Jimmy va ju med å bestämde vilken maskin vi skulle ha så det blev såklart en med wifi, som man styr med en app ( som om man inte hade tillräckligt med appar redan).
Den doserar tvättmedel och sköljmedel själv så det är ju så himla smidigt. Å, ja jusst ja, den tvättar bra åxå :-)
 
Hockeyn fortsätter att trava på om kvällarna så på tisdag tog jag mitt pick å pack å åkte till Umeå på kvällen redan efter jag tränat med Victoria.
Jag sov hos Ida, Marcus å katterna och sen satt jag å  jobbade  i deras lägenhet innan jag skulle till Anna å få nya fina naglar efter jobbet.
Naglarna var ju allt annat än i bra skick efter allt målande, klösande å tvättande osv. Men nu är dom fina igen. 
 
Nu laddar vi för Valborgsmässoafton då vi får hem lite folk från våran sociala bubbla och Jennie och Johannes. Ska blir riktigt trevligt.
 
I övrigt i helgen blir det väl mest att fortsätta i källaren med småpyssel å att flytta grejer fram å åter, måla lite lister å annat och sitta å stirra på tvättmaskinen när den går samt fundera mer på inredningen och hur vi skall ha det med den.
 
Hoppas på lite sol å värme men det ser lite dåligt ut i prognoserna på den fronten.
 
Vi kliver in i Maj snart och nästa helg skall vi åka å hälsa på mamma å pappa som nu äntligen borde vara skyddade från Covid av vaccinet.
 
Ha en bra Valborg alla 
Kommer bli jättebra när vi får lite skåp och bänkskivor och annat här , är väldigt nöjd med färgen på golv och väggar.
Hade lite lasyr kvar från då vi målade lilltoaletten på vinden. Blev fint på denna köpmandisk som jag fick av min farmor i början på 2000. Den var lite sliten och trasig, men jag lagade den så gott det gick och den passar ju jättebra i tvättstugan nu. Rymmer en massa småkrafs.