Urban, Vilhelmina, Blenda...

...så ska sommaren lända.
 
Ja se . Gamla Bondepraktikan. Jag hoppas inte det stämmer för då får vi en sisådär sommar. 
Veckan har varit blandad. Sol, regn, blåst och dimma....
Jag har kört hoj till jobbet två dagar och även om det regnat så är det som härligt. Idag lämnade jag dock hojen hemma eftersom det var ganska mycket dinmma på morgonen, och det är nåt jag inte gillar att köra i.
 
En kostig vecka med en röd dag mitt i. Men det är ju så på våren. Och alltid lika bökigt på jobbet med alla transporter och företag som håller stängt å stänger tidigare än vanligt.
 
Jimmy har varit på resande fot i veckan, så jag har varit HELT ENSAM I HUSET!!!!
2 hela dagar har jag fått rå om mig själv och kunnat låsa dörren och spela piano!
Helt underbart! Vilma å Dennis är på studentveckan och Petter hos sin mamma. Jag har tränat, Yogat och bara njutit av ensamheten tillsammans med katten.
Idag kommer några av dem hem igen och ordningen är återställd med allt vad det innebär.
 
Jag hade egentligen tänkt åka till Luleå i helgen och hälsa på Ingela, men det blev inte av, så det får bli en trädgårdspyssel helg istället om vädret tillåter. Nästa vecka är det studenten så det blir en hel del att fixa inför det också. 
Nu får ni ha en bra långhelg alla. jag jobbar fredag , så för mig blir det lite hattigt. 
Ikväll har vi "uppsjungning" med Joyvoice. Det ska bli spännande, sen är även onsdagarna fria.
Sommaren är på väg och jag längtar! EN månad kvar till semester...
 
Jag försöker hitta de få fördelar som finns med att Jimmy är borta så det ska kännas bättre, en av dem är att få ha katten i sängen, vilket vi aldrig har annars. Det är mysigt
 
 
 
 

Bal med vintervindar

Ja det blev ju en kall historia för alla som skulle gå på balen i Fredags

Det spöregnade och var några få grader varmt på dagen. Som tur var så var det uppehåll när alla gäster skulle vandra röda mattan genom stadsparken.

Vi var på plats och fotade såklart.

Vilma var strålande vacker och William riktigt stilig.

Vi hann få lite bilder av dem innan dom klev in i Niclas bil som tog dom till balen.

Såklart Postnord fick va med på ett hörn
 
 

Den som uppfattar framtiden som motvind går åt fel håll.

Ja, då är man snart utan hemmaboende döttrar. Vilma fick en lägenhet igår så hon flyttar i sommar. Men det är ”bara” till Skellefteå och 1 minut från mitt jobb så det känns bara kul ( än så länge).

Visst kommer det bli konstigt hemma, men känner jag henne rätt så kommer hon att komma hem på helger å så om hon inte har annat för sig. Jag hoppas det i alla fall. Har ju fått förbereda mig lite på det nu i vår när hon bott så mycket hos William i Ostvik.

Å sen blir det ju finfint att ha nånstans att sova om jag vill stanna i stan. För jag tar för givet att jag får sova hos henne hahaha.

Imorgon är det balen. Och det har varit väldigt mycket omkring den på slutet… Det är hår, klänning, naglar, bilar å allt annat som ska fixas, och som mamma blir man ju medbrottsling i allt det såklart, men det är kul. Ska  spana in dem på röda mattan imorgon så det kommer bilder på det senare.

I övrigt pinnar det på. Jag mår fortfarande väldigt bra och det känns lugnare och lugnare för varje dag som går. Tycker själv att jag hanterat se små kriserna som uppkommit på ett bra sätt. Och framför allt har känslan varit en annan än tidigare.

Sömnen är det inget fel på heller. Jag kan sova på lunchen och ändå sova på kvällen och har inte behövt ett enda piller sen nyår.

Har nu åxå kört Yoga varje morgon (bara 5 minuter men ändå) samt varit på 2 riktiga Yogapass och jag känner att ryggen blivit mycket bättre och det går stadigt framåt.  Även om det gör ont just när man gör övningarna så känner jag effekten av dem efteråt.

 
Ida på balen för 2 år sen...Imorgon är det Vilma och Williams tur