Man vet inte alltid vad man söker, bara att det finns och att det är vackert - Yuja Wang

 
Det är måndag idag.
Det blev inget inlägg igår eftersom jag avslutade helgen på bästa tänkbara sätt, med en "Halv åtta " middag hos Berit. 
 
Vi är nog ganska dukriga på att få ut det mesta ur våra hegler med eller utan barn...
 
Denna helg var barnfri, egentligen, men Vilma blev hemma i helgen och även  Ida kom. Jättemysigt att få rå om henne åxå sådär bara. Marcus var på fest .
 
Men vi börjar på Fredag.
Vi var hem till Lars i Lövsele där han och Erika bjöd på fantastisk middag i Lars fina hus.
Det ver verkligen en trevlig kväll med mycket snack och skratt och god mat. 
 
Jag körde och när vi såsmåningom åkte hem på nattkröken var jag ganska trött.
Vilma var hemma och hade tjejmiddag.
 
På Lördag var det fantastiskt vårvinter  väder och vi åkte en sväng skidor. Det var en skidtävling på sjön som vi var å kollade på....
 
Ida kom med buss vid 5 tiden och vi åt älgstek och en god efterrätt som Jimmy fixat ihop. Mello blev det åxå och en film. Sen var det gonatt.
 
På Söndag hann vi ut en sväng i det fina vädret och sen drog vi mot Rödå. Ida körde och blev hämtat av Marcus i Rödå. Jimmy stannade hos Ronny och såg fotboll medans vi tjejer åt middag hos Berit och det var som vanligt gott och mycket trevligt. Älskar dessa middagar.
 
Sen åkte vi hem igen och klockan var vid 10 när vi kom hem så det var bara att hoppa isäng. 
 
Nu har jag kommit hem efter mitt Puls step och känner mig ganska trött och slut där jag sitter i soffan. Men det är ju precis så jag vill att det skall vara.
 
Lite bilder får avsluta dagens inlägg..
 
 
Middag hos Lars och Erika. Jättetrevlig kväll
 
 
Fint väder hela helgen... jag och tjejerna på sjön. 
 
 
 
Halvåtta middag med 70 tals tema. Som vanligt visste vi andra inte temat men vi lyckdes gissa rätt även denna gång.
 
Räkcocktail, Plankstek och glace au four till efterrätt... Mumsigt värre.....

Fredag

 

Ja då var det dags för helg igen….

 

Ikväll skall vi fara och äta middag hos ett par vi inte umgåtts med tidigare. Känns kul. Erika har jag känt ett tag och vi har umgåtts en del, men hennes Lars är relativt ny bekantskap för mig.  Han jobbar här på Martinsons så lite har vi pratat. Men det skall bli trevligt att få lära känna honom mer.

Dom har inte varit ett par så länge och jag minns ju själv hur det var när man skulle börja umgås med nya och gamla bekantskaper som ett nytt par. Lite spännande.

 

Igår var jag på en sån där kväll som gav mig massor med energi .

Även om jag var trött i kroppen efter veckans alla träningspass så blev det ett tokjobbigt Step och ett Core på det på 360 i Skellefteå.  Känns i kroppen idag….

Linda var med och efter passen och en lång bastu blev det middag på Bishops arms . Gott och trevligt. Vi har alltid massor att prata om och hon har en förmåga att ge mig massor av energi när vi umgås.

Dessutom är hon en duktig instruktör och på hennes spinning  pass ger jag alltid lite extra.

 

Vilma var på trafikskolan på sin introduktions utbildning så nu är hon snart bakom ratten när vi skall åka nånstans…

 

I morse när jag vakade kände jag mig mer peppad att ta itu med alla saker jag måste ta tag i. Jag har redan en plan i huvet och har bestämt mig för att det skall få ta lite tid denna gång. Allt kan inte förändras över en natt även om jag vill det…

 

Med små bokstäver säger jag försiktigt det känns lite bättre idag

 

Och med STORA bokstäver säger jag: Ha en trevlig helg alla, det skall jag ha 

 

 
Vi åt kycklingpasta och drack alkoholfritt . Mycket gott 

Om ett problem kan lösas, så kommer det att lösas. Om det inte kan lösas, så hjälper det inte att oroa sig - Dalai lama

 
Tänk så enkelt det låter. Man skulle kunna leva så, eller ialla fall försöka. men det finns ju alltid saker att oroa sig över. 
 
Sen finns det också problem man behöver hjälp med att lösa men man får inte den hjälp man vill ha eller behöver. Eller kanske snarare,  andra ser inte vad som är problemet eller det kanske inte påverkar andra negativt även om man påtalar det och förklarar.
Är det inte viktigt för dem så då får man klarar sig själv och kan man inte det så får man skylla sig själv för att man inte tycks vara tillräckligt intresserad att lösa probemet, sen står man där....
Tjata vill man inte om såna saker och då är det som det är och det blir som det blir. Har hänt mig massor med gånger och är det dessutom diffusa saker är det ändå svårare.
Ibland behöver man bara hjälp med att sortera ut vart skon egentligen klämmer. 
 
Idag var jag till Dr B. 
Det var några veckor sen sist och då var jag rikigt nere. De kändes tungt bara att stiga upp på morgonen och det var svårt att känna glädje i nånting egentligen.
 
 
Mycket negativa tankar och dålig energi  som bara svävade runt min kropp som en osalig ande redo att sätta klorna i mig när jag minst anade det. Hela tiden var jag på min vakt och jag hade taggarna ut mest hela tiden i försvar mot allt och alla....
 
Efter mitt besök mådde då jag bättre. Jag fick lite saker i uppdrag att fundera på och det gjorde jag.
 
 
I mitt senaste inlägg från i Söndags skrev jag ju att jag mådde fantastisk!
Tänk att jag aldrig lär mig. Jag har bloggat i 3,5 år och nästan varje gång jag skriver så,  så vänder det.
 
 
Kanske det är baksmälla efter en period då jag mått bra eller nånting annat. 
Så blev det nu också. Som tur var hade jag tiden idag att hålla fast vid. Men efter dagens samtal kändes det ännu tyngre.
 
Vi grävde i saker som jag vet att jag måste ta tag i med det känns jobbgt och jag vet inte vart jag skall börja, eller egentligen vet jag det. Men det tar emot nåt frukansvärt....
 
Det var en tröttsam resa till jobbet i det fina vädret och dagen var tung att få sig igenom. 
 
Nu sitter jag i soffan efter att ha dämpat känslorna på det bästa sätt jag vet och det är såklart träning. Först mitt eget pass, och sen stannade jag och Vilma på Core.
 
Imorgon skall Vilma på den första introduktionskursen för körkortet och medans hon är där täkte jag och Linda ta en kväll på 360 med några pass, bastu , en massa tjejsnack och sen middag på stan.
 
Jag har fått rådet att göra saker som ger mig energi och som jag mår bra av och detta är en sån sak och jag ser fram emot det.  
 
Men först skall jag sova en natt och arbeta en dag.