Måndag igen

 
Jag gjorde ett sånt långt å fint inlägg går men det gick inte att publicera, så det är bara att göra om allt idag igen ....
 
Veckorna går verkligen fort nu och det börjar bli mer och mer rutiner i mitt arbete och det känns bra.
Jag får fler och fler arbetsuppgifter att ansvara för och det känns himla kul. Det är varierat och kul och många nya kontakter att lära känna. 
 
Flörra veckan blev det en hel del tränig och det slutade med en ganska trätt Sunkamma på helgen. Jag käpte ett årkort p 360 så nu är det bara att hålla igång.
 
Ida kom till oss på Fredag och vi och Vilma åt middag på stan sen var vi å såg "50 shades..." Mycket bra film. Mysigt att få skämma bort tjejerna lite med middag och bio.
 
Jimmy låg hemma med magsjuka så det var med blandade känslor vi for hem på kvällen. Konstig sjuka dedär. Vilma hade en släng av det förre veckan och nu ligger Ida. 
 
Jimmy sov bort det mesta av helgen och var uppe bara korta stunder. ONT i magen och trött och slut.
 
På Lördag var det jättefint väder och vi var ute en stund, tjejerna åkte lite skoter innan Ida tog bussen hem vid två tiden. Mysigt att ha henne hemma lite. På Fredagväll hann vi sitta å snacka lite i soffan när dom andra gått säng. Det händer inte så ofta nuförtiden.
 
På Lördagkväll var vi som trött och slut så både jag och Jimmy gick isäng efter Mello och sov 12 timmar!! Skönt!
 
Nu är det ny vecka och den rivstarade med ett  Step pass som vanligt. Idag var det fullbokat! Jättekul
Full fart ...
 
 
Fint väder i helgen oh vi passade på att övningsköra lite...
 
 
Ljuset är på väg  tillbaks och det känns så himla skönt

Måndag i soffan

 
Jomen det blev ju en intensiv helg , på ett sätt men inte på ett annat...
 
Jag blev jätteförlkyld under Fredag så på kvällen gick jag isäng ganska tidigt. Jimmy skulle åxå upp tidigt eftersom han skulle spela Nymek cup tillsammans med ett gäng veteraner.
Dennis spelade åxå och det vr kul att se dom spela mot varandra.
Att sen Jimmys lag gick å vann hela cupen var ju som kul.
 
 
Jag hade tänkt plantera om blommor på Lördag och kanske gå en sväng på Marknaden  men jag var så slut att jag gjorde inte ett skit mer än kolla på cupen. Gick åxå isäng efter Mello sådet blev inget Wärldshus som vi hade tänkt heller....
 
På Söndag var vi på IKEA och planerade kök, och Fredagkväll hade vi besök av Härjedalskök, så nu har vi tre olika ufnderingar att gå vidare med.
 
Sen var vi till Rödå och Anna fixae snygga vårnaglar åt mig . Sen åt vi middag och efter det kade vi ett kort möte med "planeringsgruppen" som funderar på ännu nånting kul att bjussa Rödåborna på. Vad det blir är en hemlis än så länge men ideer finns....
 
Idag var jag piggare och jobbade på som vanigt och sen mitt step pass efter det. 
Vi får se hur mycket träning det blir resten av veckan.
 
Ha en bra vecka alla
 
Lite bilder från Nymek cup 
 
 
 
Målis in action
 
 
 
Bra jobbat Mjövallens veteraner

Torsdag

 
Tännk att det snart gått tre veckor på nya jobbet...och jag har redan hunnit vara in och tassa på mycket av det som hanteras på kontoret. Det är kul och jag lär mig massor varje dag och får hela tiden nya kontakter. 
Pendlingen funkar finfint och vi kör nog mindre nu än tidigare.
 
Just nu ligger jag i sängen efter Torsdagens standard uppdag att städa inför helgen.
Jag har fått en låsning i ryggen efter alla träningspass i veckan och har bokat tid hos en kiropraktor på Fredag och en massör på Lördagåås jag hoppas det skall ge sig. Nu har jag beordrat mig själv vila fram till Måndag. Jag har tränat ganska hårt alla dagar denna vecka så det är dags att låta kroppen vila .
 
Vi har fått våra första köksritningar från Electrolux home, och det blev jättefint. I helgen skall vi träffa två till, sen skall vi bestmma oss...
 
Nu ser jag fram emot helgen med mycket vila och lite annat trevligt.
 
Ha en bra helg alla!
 
 
 
2 förslag.... vi har pillat lite i dom så vi får se vad vi kommer fram till..