Måndag 30 Januari

Ja det var den helgen det. Full fart rakt igenom.
 
Vi började på fredag em med att träffas här hos oss. 
8 st glada förväntansfulla party sugna vänner. Det var en lite ovanlig blandning folk, vilket gjorde det hela så himla trevligt. 
 
Vi tog en fördrink å lite snacks innan vi drog på Experience Center för middag, mingel å hårdrock i form av livebadet "Old Farts". Det var massor med folk mer eller mindre hårdrocks klädda.
Kul kväll vekligen och bra ös. 
 
Jag släpade hem Jimmy vid 23 tiden eftersom vi båda skulle upp tidigt på lördag.
Han å Nicke skulle till Fällfors för 2 utbildningsdagar.
Köra hoj kan dom ju, men nu skulle dom gå en utbildning för att bli handledare på de bankörningsdagar för MC som ordnas där lite då å då. 
 
Jag drog iväg tidigt mot Umeå istället. Där blev det ett mycket trevligt dygn.
Jag var förbi Vilma på vägen å konstaterade att hon inte var frisk än. Hon hade halsfluss och just påbörjat en peniccilinkur men hade så ont i halsen fortfarande att nån middag var inte att tänka på. Så vi avbokade bordet, det kommer fler gånger.
 
Sen åt jag lunch med Jennie som också var gräsänka i helgen. Vi gick runt på stan sen  å kollade på kläder och diverse annat för showen.
Vi hittade varsin likadan kort paljettklänning, som även kan funka som top. 150 kr..
Det är ju bara å handla tänkte vi,  å så blev det. Sen hämtade vi upp Ida å drog ut på Avion för lite mer shopping.
 
Senare på kvällen tog vi Takeaway å åt den hos Jennie  jag, Ida å Marcus. Tänk så kul att man kan hänga sådär.
Jag å min bästaste vän å min dotter å hennes kille. Det blev ju en supertrevlig kväll trots att det inte blev som det var tänkt. 
Jag trivs verkligen bra i Umeå, det känns lite som halva mitt liv är i den stan och det är det väl egentligen när båda mina barn bor där, å mina föräldrar 4 mil utanför. 
 
Efter maten drog vi 4 hem till Ronny.
Han hade öppet hus eftersom han var i Alperna på sin 50 års dag för nån vecka sen.  Vi satt där nån timme å snackade lite skit innan vi åkte hem.
Jag sov hos Ida å Marcus och gick å la mig när jag skjutsat dom på en fest. När dom kom hem vet jag inte, men det var nog bara nån timme innan jag klev upp på söndag morgon gissar jag.
 
På söndag hämtade jag Marie som kom med bussen från Burträsk, sen åkte vi å övade med några andra som skall vara med på Champions of Rock, så nu har vi träffat några till. Jennie och Marie fick åxå träffas och precis som väntat klickade dom.
Det känns som vi kommer få en riktigt trevlig helg i Stockholm vi tre å våra män då. Jag längtar.
 
Sen åkte vi hem till Burträsk igen. Jag hann en sväng till gymmet innan det var dags att krypa isäng, nöjd efter en hektisk helg.
 
Nu är det måndag och premiären för Champions of Rock närmar sig. På fredag är det dags för första konserten i Karlstad och det skall bli så spännande att höra hur det går för en första kören ut. 
 
Ha en bra vecka alla.
"Old Farts" på Scen . Burträsk Experiendce Center 
Bra drag, mycket folk och god mat.
Avion på Lördag. Jennies bild
Måste ba lägga upp denna.
Efter vi träffat Umeå gänget så övade vi tre (Jennie, jag å Marie) på "Bohemian Rhapsody"  i bilen. Eftersom vi har olika stämmor på den alla tre så var det kul att höra hur det lät.
Det lät riktigt bra så Jennie la ut den på sin story på Instagram.
En liten stund senare så repostade Peter Johansson den på sin egen Instagram!
 
 
Det kändes mäktigt. Då kan det inte ha låtit så himla illa ändå.