Årets klipp

Sen jag klippte mig kort för drygt 2 år sen har jag låtit håret växa... 
 
Jag trivdes inte dåligt i kort, men det är så mycket å fixa på morgonen och sen måste man hålla det kort å klippa sig ofta för att hålla frisyren snygg, och det är lite mer än jag orkar med. Så jag har bara låtit det vara.
Klippt nån enstaka gång. Dessutom plågade jag håret ganska ordentligt när jag gick från brunsvart till mellanblond som är min natrurliga hårfärg. 
 
I veckan var det dags för årets uppfrächning. Ganska på pricken ett år sen förra gången . Förrutom en liten toppning i oktober så har det bara varit, så det var nog dags nu...
 
Marie fick jobba hårt några timmar för att få bort alla fula toppar å fixa till färgen så det blev bra. Dessutom fixade å trixade hon på nåt vis så håret plötligt ser väldigt mycket frächare å mindre skadat ut,  utan att för det klippa bort jättemycket
 
Så jag är nöjd... 
Tack Marie :-)
 
 
Snodde detta från Frizzans Instagram. Före och efter . 
 

Acroyoga första försöket

Minns ni att jag skrev för nån vecka sen att jag var sugen å testa på det.?
Härom kvällen fick jag till det med några av mina vänner i byn.
 
Det var ju superkul, men svårare än man kan tro. Balans, styrka, smidighet, mod, och ett bra samspel mellan varandra är nyckeln.
Vi gjorde ett litet test, å se så bra det ändå blev, men ett å annat pladask ner i mattan blev det också såklart. Nu letar vi spännande övningar att testa nästa gång!
 
Nu tar jag helg så hörs vi på måndag!
So long så länge
 
Marie och Anna. 
Marie och jag
Marie och jag
Anna och jag
 
 
 
Taggar: Träning, Vänner, Yoga;

Throwback Thursday v9

Ja men det är ju lite kul att kolla bakåt men BARA på de bra sakerna man gått igenom.

Jag vill helst lämna all skit som sagt. Det är bara saker jag ler åt när jag minns som kommer hamna på dom här inläggen framöver.

Såhär kommer en till rolig tillbakablick från 2 år sen ungefär. Jag skulle fylla 50 å Jimmy hade fyllt 40

Vi drog ihop en jättefest i Burträsk å det var så kul att så många kunde vara med. Och alla hade gått all in med klädsel, som var 80 tal.

Våra fantastiska vänner från Rödå hade en bejublad show för oss och det var bra drag in på småtimmarna. Vi avslutade med efterfest hos.

Trots en borttappad telefon, en person som gick vilse i byn på natten å ett larm som ideligen gick på skolan med utryckning av Securitas så var det en bra fest. En fest man minns med andra ord.

En blandad kompott av glada vänner och en lyckad kväll helt enkelt.

 Jennie, Berit, Inger, Jag ,Britta och Anna 
Vilma, Jennie Jag och Ida. Tjejerna och Jimmys grabbar vad me på ett hörn å hjälpte till. Mina tjejer stannade hela kvällen och dansade med oss. Jättekul!
Acton från dansgolvet när det var som mest ös!
Denna bild säger allt. Svettiga,  glada in action. Ja jösses vilken kväll...
 
 
 
 

 

Taggar: Throwback Thursday;