Måndag 29 Maj 2023

Sommaren kom som av sig.... igen. Men det är ju bara att gilla läget. Inte mycket att göra åt saken förrutom att ta på sig kläder. 
Det blåser kalla vindar och det är inte särskilt trevligt att vara ute just nu.
 
Fredag kom ju Jimmy å Petter hem. Jag hämtade Jimmy på flyget efter jobbet , vi var  bara hem å bytte om, sen for vi till Nicke å Lena å åt middag tillsammans med Nike L.
Vi hade ju en plan om att åka till Lofoten nästa helg, men det ser ut att bli 4 grader och snöblandat regn, så vi har som strukit det. Får se om vi far nån annanstans eller om vi avvaktar. 
En trevlig kväll med god mat blev det hur som helst.
 
Lördag var jag å Kerstin å handlade Blommor i Bergliden. Jag planterade ut allt, må det bära eller brista. Det är ju kallt på nätterna och det stormar rejält, men jag har lagt över fiberdukar på det mesta så jag hoppas det skall klara sig.
 
Söndag tog vi hojarna till Torrbergsliden där Jimmys familj samlat sig för att fira Morsdag. Vi grillade lite korv å annat å fikade.
Sen blev det såklart en massa ute pyssel, målning av stolar å annat i helgen. 
 
Nu en ny vecka å Jimmy drar åter på resa, den sista innan semestern hoppas jag.  Han kommer hem på torsdag kväll. Får se hur jag lägger upp min egen vecka. Lite träning och en sväng till Umeå skall jag väl hinna med. 
Vi kämpar på...
Dessa lustiga katter. Ute kan dom sitta såhär nära varandra. Men stöter dom på varandra inne blir det ett himla liv. Jag hade ju hoppats dom skulle vänja sig vid varandra, men det verkar inte riktigt gå så bra.
Fin MC utflykt till Torrbergsliden på Morsdag
Denna jäkla tå.
Den är liten och obetydlig, men när den skall ner i en sko så blir det protest. Mina morgonpromenader har jag fått stryka i helgen, det gör för ont att gå nån längre sväng. Foten går inte heller ner i mina MC skor. Fick köra i gympaskor igår. 
 
Såhär såg den ut på lördag efter att ha vart i sko när jag sprungit runt på gården under dagen.