Att släppa taget om dig själv är det enklaste sättet att komma närmare andra - Michael A. Singer

 
Fredag kväll och jag sitter i soffan helt själv med ett STORT glas Loka.
 
Jimmy är på fest i stan, Dennis och hans kompisar for också iväg till stan. Petter är på disco på UG och
Vilma och hennes kompisar håller på att göra sig i orning för att fara på fest i Bodbysund.
 
För ett år sen hade jag fått panik av att vara ensam hemma en Fredag, men inte ikväll. Jag känner mig vädigt avslappnad och tillfreds.
 
Det som hänt senaste veckorna har gett mig ett nytt perpektiv på livet och vad som är vikgt och hur känslor kan ställa till det.
 
Jag har under många år varit så fokuserad på hur jag sjäv mår och hur det påverkar mig och mitt liv.
När man nu får se det hela från en annan vinkel och står på sidan och ser nån annan må dåligt så blir allt en helt annan sak.
JAG vet ju vad JAG känmer och hur jag tänker göra för att handtera min ångest och allt som därtill hör. Men jag vet inte hur Vilma skall reagera, vad hon ska göra och hur hon mår och jag har helt fått stätta mina ega känslor åt sidan och fokusera på henne. Det har varit hemska veckor, men den gamlaklyschan "inget ont som inte har nåt gott med sig" stämmer nog iallafall....
 
Nu ska jag köra brudarna på fest å sen skall jag fara en sväng till Katta och Thomas som ringde ikväll och bjöd över mig.....
 
Ha en härlig Fredagkväll alla
 
 
Mysigast med mörkret  och hösten då man får tända lite ljus och lyktor..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tillbaks

 
 
 

Ja hörni…. Ser att det nästan är en månad sen jag skrev sist och det har aldrig hänt på de över 5 år jag skrivit,  men mina texter handlar om mig och hur mitt liv är, och den senaste tiden har fokus varit på Vilma för hon har haft en väldigt tuff period, utan att berätta för mycket.

 

 

När hon är redo att berätta sin version av  livet så kommer hon att göra det på sin egen blogg, så jag lämnar detaljer för henne själv att skriva när , och om hon känner för det.

Men när man är mamma så påverkas man ju till 2000 % av vad som händer barnen och det är oundvikligt att inte beröra det här åxå, därför valde jag att ta en liten paus till allt lugnat sig lite.

 

Vilma är en tuff och väldigt klok tjej med fantastiska förutsättningar och styrkor som hon inte kanske alltid ser själv. Men vissa dagar,  mer än andra , så kommer det fram-

Hon har senaste veckan visat prov på mod, styrka, framtidsvision och ett ”jävlar anamma” som jag inte sett hos henne tidigare och det är kul at se hos en så pass ung tjej med så lite erfarenhet av livet, hur klok hon ändå är.

Ibland när hon pratar låter det som hon levt ett helt liv med de erfarenheter och tankar som det innebär.

 

Jag är stolt över dig Vilma. Kämpa på med den plan du har så kommer allt att sakta å försiktigt gå framåt.

 

Jag har jobba en del hemifrån på slutet och det är ju en ny erfarenhet för mig.  Nu har det varit en nödvändighet senaste tiden och jag är glad att det finns den möjligheten där jag är nu.

 

Jag har fortfarande ont i ryggen och kommer väl vara beroende av smärtstillande innan denna ”ryggresa” är över.

Massagestolen, spikmattan och bubbelbadet vi har hjälper såklart till, samt de övningar jag fått av sjukgymnasten. Men jag tränar på som vanligt eftersom det varken blir bättre eller sämre av det och det är kul på mina pass just nu. Massor av glada och entusiastiska deltagare som ger mig mycket energi tillbaks.

 

Körkvällarna med Marie och Joyvoice på Torsdagarna är åxå en energikick och sen vips är det helg igen-

Det rullar på för Sunkmamman några steg fram , ett litet bak, å sen fram igen just nu….

 

Ha en trevlig helg på er alla 

 

 
Vi ska försöka äta en lunch i veckan ihop jag å Vilma....