Låt inte rädslan för vad som kan hända göra att ingenting händer

Så var det helg igen. En mycket konstig arbetsvecka är slut och nu är det en helg hemma i Vindeln som gäller.

 

I morgon skall jag sjunga med Jourkören på ett bröllop och sen är det Pubkväll på ”Lönnkrogen” i Rödå. Söndag kväll skall jag ha min ”Halvåttahosmig” middag och där emellan skall jag försöka hinna plocka lite lingon. Jag skall spendera så mycket tid jag bara kan med tjejerna och det känns mysigt. 

Jimmy blir kvar i Burträsk i helgen och det känns som ovanligt att vi inte får vara tillsammans alls. Han skall plantera skog på lördag och har fullt upp med grabbarna.

 

Veckan har gått hyfsat bra. Det har varit ganska mycket att göra i början av veckan och då går dagarna fort.  Dessutom satt jag i Hällns tisdag / onsdag och det är ju som lättsamt. Man är hemma fort och dagarna går snabbare. På onsdag var jag helt själv frå 10 då alla for iväg, då kunde jag sitta och lyssna på musik medan jag jobbade… Skönt

 

Jimmy har varit ganska trött och slut i veckan och det påverkar mig såklart. Jag lyckades få till en Burträsk kväll i går och det var nödvändigt att vi fick vara tillsammans en kväll. Vi kan verkligen konsten att njuta av varandras närhet och vad vi än pysslar med så känns det som vi gör det tillsammans om det så är städning, skjutsning, matlagning eller som igår, trädgårdspyssel.  Att sen få somna och vakna tillsammans är ju rena lyxen och det är knappt man vill somna alls.

 

Min energi har funnits hos mig hela veckan och det är nog egentligen bara en gång jag känt av paniken i veckan. Jag vet så väl vad det beror på och jag försökte hantera det på alla dom sätt jag lärt mig, men det var väldigt svårt att bli av med paniken denhär gången, och precis som alla andra gånger så beror det på nånting jag inte kan påverka. Hjärtlklappning och skakningar i hela kroppen blev symptomen. Situationen gjorde att det såsmåningom övergick till ilska och jag tror det var räddningen den gången. När jag fått ösa ur mig ilskan var paniken som bortblåst. Kvar fanns bara en tomhet och en trötthet som höll i sig hela den dagen.

 

Ikväll har vi haft en mysig kväll jag å tjejerna. Vi har lekt lite med kamera och smink. men det är en hop trötta tjejer här på Ängsvägen. Ida äter penicillin och är hos Marcus. Vilma har ont i nacken och jag har masserat henne ikväll. Själv är jag trött och slut och nu när  klockan är  23 är det natti natt. Lugn, skön och mysig kväll.

Lite resultat av kvällens arbete

 

 
Riktig Sunkmamma. Tror aldrig jag blir riktigt shär iof...
 
 
Sunkmamma men i finare fodral
 
 

 

 
Tror aldrig jag kan bli nåt annan hur jag än försöker.... Man får kanske bara "gilla läget"
 
 
Sunkmamma fick åka moppe med Ida på kvällen. Trevlig tur....