Onsdag 30 Mars

Det är 2 veckor till Påsk.
Har lite svårt att hålla mig när det gäller Påskpyntningen eftersom jag älskar Påsken. Det är färgerna, känslan av vår osv, så nu har jag kastat fram lite pynt.
 
På Långfredan skall vi fira min pappa som fyller 80 den 5 April. Han har avsagt sig all uppvaktning så det blir bara familjen, men brorsan kommer hem så det blir ju kul att få träffa den familjen igen. Sist var i somras när dom kom hit en dag . 
 
När mamma fyllde 80 den 9 April för 2 år sen var ju pandemin i full fart så hon fick som vara ensam med pappa på sin födelsedag, även om vi firade henne på sommaren sedan. 
 
Sen fyller Petter 18 den 14 April så det måste vi ju åxå hinna med att fira under Påsken. 
 
Jag har jobbat hemma tisdag å onsdag och jag vet att jag skrev tidigare att jag skulle ta det lite lugnt med träningen i veckan, men det blev nästan tvärt om.
 
Förrutom mitt eget pass på måndagkväll var jag på Core på tisdag lunch och sen Skivstång på tisdag kväll, och idag hann jag med ett vanligt Tabata -intervall pass på lunchen.
Jag känner fortfarande att min kropp inte riktigt vaknat till efter den dryga 6 veckor (!) långa halv å hel förkylningen.
Jag får svårt att hämta andan och orken är inte med riktigt, samt att jag blir supertrött efter jag tränat på ett sätt jag inte upplevt tidigare. Med detta sagt så är jag ganska säker på att det var Covid jag hade ändå där för en månad sen typ, trots att alla tester visade negativt.
 
Imorgon drar vi till fjällen om allt går enligt plan. Där ska vi hänga med de övriga i Rödå gänget å det ser jag fram emot. Skall bli så himla kul.
För mig blir det första å enda gången i vinter som jag står på ett par slalom skidor. 
 
Jamen det var bara det jag ville säga. Nu blir det att packa ihop alla saker, fylla bilen å sen drar vi direkt efter jobbet imorgon.
 
Ha en bra helg alla
Kolla så söta. Jag fick dem av Malin, Maria och Carolin i helgen. Passar perfekt på matbordet ju.
Man får ju frossa i gult, ljusblått, rosa å lila under Påsken. Färger jag alltid gillat sen tonårens pastell period.
Det får dock vara måtta på det hela. Men det känns fint efter allt svart man haft ett tag.