Vintern rasat......

Ja, nu är det snart Valborg igen. I fjol var vi i Rödå och i år skall vi vara utanför Burträsk hos dom vi firade nyår med. 
Det är långledigt och det skall bli skönt. Mycket ledigt framför oss nu. Massor av kort veckor. 
 
Helgen blev väldigt annars. Jag och Vilma var på stan på Lördag och shoppade lite, sen hade vi lite nagelfix och film kväll och vips var det läggdax. 
Söndan gick åt till att laga mat, kratta gården och sola. Troja blev väldigt motionerad i helgen av oss alla tre och det var sköna svängar broarna runt.
 
På kvällen kom Jimmy och strax efter det kom Peter (!) Han skulle hämta Troja och då körde han hit tjejerna samtidigt. Jag trodde aldrig Jimmy skulle gå ut och prata med honom, men det gjorde han. 
Peter var lite kort i tonen mot honom , men annars var det nog ingen fara. Så, då var det första mötet avklarat.
 
Middan blev lyckad och trots att jag var nervös över mitt tema "Svensk mat" så gick det bara bra. Jag hade gjort en Matjesilltårta till förrätt. Tjärknöl med Raggmunkar och Kantarellsås till varmrätt och Hjortronglass tårta till efterrätt. 
Som vanligt var det mysigt att sitta och prata sådär. Ronny hämtade tjejerna senare.
 
Imorgon är det som sagt Valborgsmässoafton och det skall bli såå skönt att vara ledig några dagar. Denna vecka har ag mått ganska bra, men jag funderar fortfarande en hel del på vissa ssaker och det går runt i skallen. Tiden går fort men ändå sakta och nu är det 1,5 månad tills jag blir sambo
 
 
Negelfix på lördag kväll
 
 
Svensk dukning för det Svenska temat