Du kommer att förstå när du ser tillbaka. Svaret ges sällan mitt under lektionen.

Mycket kan man säga om 2013, men nån längre tillbakablick tänker jag inte göra.

Jag satt en stund och läste i min blogg vad jag skrev  i slutet av 2012 och början 2013. Jag hade många förhoppningar att detta år skulle bli ett bra år, och det blev det på många sätt, men det började jobbigt. Hela våren var skit jobbig. Svajigt, stökigt och oroligt. Semestern räddade det hela och hösten blev som en nystart...

Jag ser dock att jag lyckats med de mål jag hade för året:  Att träna 2 gympas  / vecka samt nåt konditionspass och mina step / tabata. Jag hade åxå som mål att må bättre och jag funderade mycket omkring mina vänner och umgänge. Alla dom målen är i land. Vilket ger mig en bra känsla för att 2014 års mål skall bli nådda.

Jag har kommit en bra bit på väg och jag säger som i fjol ; Det skall bli spännande att se vart jag är om ett år.... Ja det skall det bli.

Förra årets nyårsafton spenderade vi hemma hos ett par jag aldrig träffat förut, Andreas och Veronica och tillsammans med några andra par. Två av grabbarna på festen är arbetskamratetr till oss och komiskt nog är Andreas, han vi var hos, min närmaste kollega nu, sedan ett halvår tilbaks. Han har just nu Jimmys tjänst. Jag minna att jag var sjukt nervös när v skulle dit efteroms jag inte knde så många oc det var i princip första gågen vi visade oss bland folk som par. 

I morgon skall vi likt i fjol ungås med några andra där jag bara träffat det ena paret en gång. Dom var med oss på Mustach i Lycksele i November.....

I övrigt känner jag inga och likt ifjol är jag sjukt nervös över kvällen, men det känns bra att jag och Jimmy är trygga med varandra och jag vet ju vart jag har honom och vi är ju numera vana att visa oss som par. 

Igår kom vi hit till Burträsk , tjejerna for till Lasse och katterna tog vi med oss. Idag har vi bara tagit det lugnt...Skön dag som uppladdning för morgondagen. Sista dagen på 2013....

 

 
Katterna verkar trivas i Burträsk...
 
 

Jag var ner på gymet i Burträsk idag åcå. Var gansaka ensam där. Gissar do flesta andra stod i en System eller Mat kö nånstans..... Hann fundera lite på några steg inför vårens step pass åxå.

 

Suspekt  tingest... Men mycket bra övningar kan man göra ..

 

 

Mag övningen där testade jag. Vi får väl se vad effekten bir i morgon... om jag fåtr nån träningsvärd. 

I fjol den här dagen testade jag Tabata för första gången och blev kär.... Så kan det gå. 

 

Om jag inte hinner in med nåt inlägg i morgon så vill jag önska er alla ett Gott slut och Tacka er för att ni orkar läsa mina tankar och funderingar om livet. Jag kan lova er att 2014 kommer att innehålla mer av den varan. Min skalle producerar tankar hela tiden och dom kommer jag fortsätta skriva ner. Puss på er alla och ha en trevlig kväll merd nära och kära vänner och / eller famij i morgon!!

 

 

 

 

 

Välsignade är de som ger utan att komma ihåg och tar emot utan att glömma.

Man blir "dagavill" av att vara ledig såhär länge, och när man bor i en ort som Vindeln där det alltid finns livsmedelsaffärer öppna, så behöver man inte tänka så mycket på vilken dag det är bara man minns vart man skall.
 
På annandagen kom då äntligen Jimmy. Vi hade bjudit mina föräldrar på middag och det var jättemysigt. Vi åt alla och sen spelade vi spel. 
 
I övrigt saknar vi snön. Men det gör nog alla. Pepsi var med och vi har varit ute en del och halkat på vägarna. Har lykats få till det med träningen åxå under hegerna och även om man äter hela tiden så känns det ganska bra när man tränar åxå. Både "källarpass", gympass och promenader har stått på agendan, det enda jag saknar är skidåkningen .
Lite TV, film och annat mys, även en sväng tll stan har vi hunnit med. 
 
Jag har formulerat klart mina mål för 2014 och jag håller på att "finslipa" detaljerna.
Ett av målen är att under 2014 hitta det hus jag och Jimmy skall köpa. Om vi hinner flytta in eller om vi bara hittat det och vet vart vi skall bo återstår att se. Men mitt  mål är att innan året är slut så har vi en gemensam plan för vårt fortsatta liv tillsammans. 
 
Ett annat mål är att jag OCH tjejerna kommer igång med den dagliga träningen. Jag kan säkert göra det men jag vill ha tjejrna med mig.
Jag fik ju "Paulos träigsbibel"  av dom i Julklapp och jag är som sugen på en liten "utmaning" med dom. Att minst 4 kvartar / vecka skall finnas med i deras vardag. Mitt eget mål är detsamma . 4 kvartar / vecka förrutom mitt step / tabata och ett eller 2 konditionspass med skidor / löpning eller powerwalk. Vi får se hur det går... Jag måste åxå få med mig tjejerna. Det kanske skall bli mitt första mål som skall vara uppnått sista Januari 2014
 
Sen har jag ett tredje mål, men det är lite "fåfängt" så det håller jag för mig själv så länge. Klarar jag det innan 2014 är slut så skall ni få veta det.
 
Julen hastar vidare och snart är året slut..
 
Lite bilder då...
 
 
Ensam i gymet. Oftast är man inte det, så detta är ite ovanligt
 
 
Massor av mat, detta är lax med saffran och rosmarin och pressad potats.
 
 
 
 
Söt tomte i julguppen av mamma
 
 
Uppe på skidspåret finns det lite snö faktiskt, annars är det bara is och regn
 
 
Vi eldar å eldar....

Sinnesro är lycka

Jag fortsätter min mysiga jul helg, idag med ett besök i Vännäs hos Inger och Jörgen.
 
I morse blev det en ganska långt pass i gymmet. Det var riktigt skönt att få träna fram lite svett och jag var i gymet nästan 1,5 timme. Det var nog fler som hade samma tankar för jag var inte ensam där.
2 par intresserade mig särskilt mycket. De var två äldre par kanske i 55-60 års åldern. Båda paren verkade vara vana i gymet med alla maskiner och lösa vikter. Dom verkade ha trevligt tillsammans i gymet och det ena paret hade med sig sin son som kanske var i 25-30 års åldern , och alla verkade vara i fin form. Väldigt trevligt att vara å träna tilsammans sådär. 
 
Sen blev det en dusch och en djupdykning i garderoben. Mina extra kilon kanske inte syns, men dom känns och en del kläder sitter verkigen  inte skönt längre.... Jag gick genom hela garderoben och mina kritiska döttrar valde tillslut ut en outfit som jag åxå kände mig bekväm i. Sen bar det av till Vännäs. 
 
Hos Inger och Jörgen var åxå Eva och Christer och det var himla kul att trädfa dom igen. Christer har jag inte träffat på länge och han hade gått ner massor i vikt sen sist och så riktigt pigg och fräsch ut.
 
Vi snackade massor, var å handlade mat och lagade middag. Åt och snackade massor mer. Jättemysig kväll och åter igen känner jag mig tacksam över de fantastiska vänner jag har i mitt liv. Att kunna komma hem till dom och känna sig "som hemma" bara sådär Jag är så himla glad att jag har dom vänner jag har. Kidsen trivs åxå bra ihop, Evas Joar, Inger och Jörgens Andreas och Johanna och mina tjejjer. Vi fick med oss en extra tjej hem åxå. Johanna skall sova här inatt.
 
Det var svinhalt på väg hem med regn och rusk. Inte ett typiskt vinterväder och det var jobbigt att köra. Jag körde Ida till Vickan när vi kom hem och hon skulle sova där. 
Sjölv hamnade jag framför "Sällskapsresan" 1 och datorn. 
 
I morgon kommer Jimmy och jag längrar efter honom. Vi har bjudit mina föräldrar på middag i morgon och det skall bli trevligt.
 
Nöjd och glad har jag tänkt att gå isäng i tid ikväll. Imorgon fortsätter min mysiga jul helg
 
 
Inger och Eva i köket
 
 
Jörgen och Christer 
 
 
Smarrig sallad
 
 
Christer, Johanna, Vilma, Ida, Joar, Andreas, Inger och Jörgen. En riktgt trevlig Juldags kväll....