Sista Juli 2023

Tjipp , tjopp så var semestern slut på allvar.
 
Vi började ju jobba redan i torsdags , så det blev en mjukstart, men nu känns det som det är på allvar. Hel vecka å semestern är över för denna gång. 
Dock bokade vi en resa till Kreta i fredags, så om en månad är vi på semester igen. Det känns bra att jobba 4 veckor å sen få lite ledigt och sol å bad igen förhoppningsvis.
 
Förra veckan bestod mest av tvätt, städ, träning, pyssel ute på gården å från onsdag fick vi även tillbaks Vilmas katt. Dom åkte till fjällen för att fiska å vandra, så dom kastade in henne här på vägen. 
 
Helgen blev riktigt bra!
På fredagkväll kom Jennie, Johannes och Ronny och Anna. Sen var det full fart hela hegen. 
Vädret på lördag var sådär, men vi hann ändå med att cykla runt sjön mm så vi fick ett träningspass på 2,5 mil.
Det blev go middag, kubb, skytte å lite andra spel å lekar på lördagskväll å såklart en massa snack å garv. Som vanligt väldigt trevligt å avslappnat.
 
På Söndag var det sol. Jennie och Johannes åkte hem på fm, så vi andra lånade Jannes båt å åkte ut på Långnäset där vi hann bada, bränna oss och äta lunch. En mysig dag å himla trevligt att solen tittade fram och att vi fick oss ut på sjön en sväng. Ronny var ju inte med när hela gänget var här i början på sommaren, så det var kul att solen kom fram nu.
 
När dom åkt hem käkade vi middag å såg de sista avsnitten av "Breaking Bad". Vi började ju på den serien när semestern började, så vi har matat på alla 5 säsångerna nu.
 
Nu är det bara att ta tag i veckan som sagt, Jobba sig in i rutiner igen och se fram emot en vecka på Kreta.
Cykeltur runt sjön. Vi fick ihop 2,5 mil. Vi klarade oss också från regnet
Söndag. Vi hade sån tur att det blev bra väder.
Våran båt är ju paj, men som tur var fick vi låna Jannes båt. Det gick bra det med.