Tillåt inte hjärnan att säga åt hjärtat vad du bör göra, hjärnan ger upp för lätt - Paulo Coelho

Då var det måndag igen med allt vad det innebär.

Jimmy drog iväg till Göteborg i ottan i morse och det kändes lite jobbigt att han for. Han kommer hem på onsdag kväll sent.

Jag får kämpa vidare här hemma. Kanske lika bra att han är borta just nu när jag känner mig såhär låg. Är ju kanske inte så roligt sällskap för nån…

För säkerhetsskull bokade jag en tid hos DR D för samtal. Känns som jag lärt mig när det är dags för en boost för att hålla den våta filten på avstånd.

Jag tampas med så många konstiga tankar just nu och det känns lite oroande. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dem. 

Ibland känns det som jag har en demon i skallen som tar över och styr mig på et sätt som inte alltid är så angenämt. Men jag får väl brottas vidare med det ett tag. Jag börjar ju vara van vid dehär laget att det kommer såna här svackor.

Det är i alla fall skönt att det börjar vara vår i luften, även om det är lite för tidigt.  Promenerar mycket nu. Försöker gå en stund på lunchen och på kvällen, bara för att få andas och få ut lite frustration. 

Hatar min hjärna just nu. Jag önskar att jag inte hade sån aktivitet i den hela tiden. Varför inte bara tagga ner. Jag vet ju vad det beror på, men just nu hjälper inte det…

Bra terapi är det också att pyssla med mina plantor som skall ut i växthuset senare i vår... Dom verkar må bra och växer fint .

Det spelar ingen roll hur långsamt du går, så länge du inte stannar

Det går lite långsamt just nu...
Jag vet att denna period på året brukar vara den jobbigaste för mig så jag försöker ta en dag i taget. Jag är trött och slut, sover mycket ( som tur är) och har ont i kroppen. 
 
Känner mig lite låg och det går som trögt på alla plan. Enda gången jag känner mig på topp är när jag tar på mig headsetet och ställer mig framför gruppen på badhuset och leder. Då kommer all energi och ork jag behöver för att orka mig genom passet och det är ju tur...för strax innan och efter är jag som en trasa.
Vilma är mycket i Ostvik hos William och det kanske åxå gör att jag känner mig lite segare. Det är ofta tomt i hennes rum och det är ju lite tråkigt tycker jag. Men det är ju en separation som jag måste igenom . Det var urjobbigt när Ida flyttade och nu blir det väl ändå mer definitivt när Vilma börjar lämna boet, men det är ju helt naturligt såklart.
 
Jag pysslar på hemma med allt som finns att göra och "puffar kuddar" ganska mycket. Netflix är ett bra sällskap och så "HayDay" såklart. Det är ett litet nonsens spel på mobilen. FB har jag ju inte på telefonen längre så där är jag inte så mycket å kikar. Jag upplever ju åxå att när det går lite trögt för mig orkar jag inte med att bry mig om vad andra har för sig och det kanske är helt naturligt.
 
Våren börjar komma nu å med det kommer ljuset och det är så skönt att det är ljust när man far å åker hem på dagarna.
Tempen växlar från -20 till +5 så man vet som inte riktigt från dag till dag vad man ska ta på sig när man ska ut, men solen lyser för det mesta och det är som härligt!
 
Nu är det iallafall fredag och för min del är denna helg helt tom. Det känns skönt för alla helger framöver har jag fyllt med aktiviteter. Nästa helg är det Vasaloppsspinning på badhuset där jag tillsammans med mina badhuskollegor ska cykla oss igenom Vasaloppet. Helgen efter har vi bjudit hem goda vänner på "Mello middag" och sen är det två helger fyllda med andra aktiviteter, så det finns verkligen saker att längta till, precis som jag vill ha det.
Kören börjar ju åxå i Mars och det ser jag fram emot, senare är det ju Petters konfirmation och Vilma och Dennis student att fundera på och sen är det semesterfunderingar...
Men , som sagt. Jag ska försöka ta mig igenom en dag i taget nu och fokusera på att h
ålla den våta filten borta och mig själv i form.
 
Ha en bra helg alla
Trött Sunkmamma denna fredag.....Jag upplever ju att jag börjar se ganska sliten ut men så får det vara just nu. jag har inte riktigt ork att bry mig om det yttre. Måste folkusera på insidan just nu.
 
 
 
 

Nöjen och träning

Då var ännu en helg till ända...Den gick som vanligt aldeles för snabbt. 
Lördag kväll var jag, VIlma och Jimmys mamma till Ostvik och kollade på deras revy där Vilmas William var med. Måste säga att jag blev väldigt positivt överaskad av den. Väldigt roligt och duktiga skådisar och musiker. 
På Söndag var det träningsconvent på Badhuset. Jag hade ett pass , men jag var med på flera av de andra ledarnas. 
På kvällen var jag helt knäckt och i natt har jag drömt att jag blev ordentligt misshandlad, å jag vaknade med träningsvärk överallt.
Det blir att bita ihop när jag ska ha mitt step pass ikväll. 
Men det var en bra dag även om vädret var lite för fint för att locka folk att vara innen och träna.
 
Veckan lär nog bli som alla andra veckor med de inrutade kvällsaktiviteterna. Vilma och Dennis går ut på praktik i 10 veckor nu, så dom kommer säkert att ha endel att berätta ikväll. 
Vilma är på Twilfit i stan och Dennis på OK/Q8 i Burträsk
Vi kör på en vecka till...
Orkestern på Ostviks revyn. 
tv William ( som spelade trummor)  och i mitten Jimmys Chef Anders 
Jag, Ida och Jessica innan conventet (Jeanettes bild som jag snodde från hennes Instagram)