Måndag 27 november

I den här farten så är det snart sommar å semester igen... 
Hösten har rusat iväg, men jag vet också att januari - mars kan vara sega. Vi får se hur det blir denhär gången.
 
Nu är det iallafall måndag och jag har haft en riktigt mysig helg. 
På fredag var det "Vin å Bokcirkel" hos Pamela och alla utom Sanne var där. Det var som vanligt god mat å vi hade verkligen jättetrevligt. Spelade Julklappsspelet och lottade ut vinflaskor och pratade. Tiden gick himla fort å jag tror klockan var kring 23 när jag kom hem. Jimmy hade varit med grabbarna på Wärldshuset så han hade också haft en bra kväll. 
 
Lördag blev riktigt mysig.
Jimmy å Petter åkte iväg till stan vid 1 tiden,  dom skulle möta upp Dennis å spela i golfsimulator å äta middag på Pinchos. Jättemysigt.
Medans dom var borta sprang jag upp å ner å pyntade å städade. Klockan var vid 18 när jag landade i soffan med min middag.
Sen blev jag sittande där å såg serier å "Så mycket bättre" fram till Jimmy kom hem vid 21,30. En riktigt mysig dag blev det. Jag hann julpynta hela huset å det blev så fint. 
 
På söndag blev det bara en vanlig slapparsöndag men lite småpyssel. Så jag känner mig utvilad inför denna vecka. 
 
Jimmy drar till Tyskland på Julfest (!) till helgen.. Datapolarna är ju uppköpta av ett Tyskt företag, så alla skall träffas där i helgen å gå på julmarknad å ha julfest. Å jag får stanna hemma....
Men jag skall på Julmiddag med mina Umeå kollegor på torsdag å sen är det Westernfest på fredag i Burträsk, så det blir nog full rulle ändå för min del. Känns helt okej det med. 
 
Ha en bra vecka alla, det skall jag ha. 
Lite oskarp bild från i Fredags hos Pamela.
Jag, Jeanette, Marie, Erica 
Anna, Petra, Pamela och Annica 
Jag drog hem 1a vinsten i Vinlotteriet som var tre flaskor denna gång. Den röda löparen vann jag i Julklappsspelet. Vi hade alla tagit med en sak hemifrån, så det var väldigt blandat vad som var i paketen.
Jag hade tagit med ett spel som jag aldrig spelat. "Vertelis". Vi provade spela det under kvällen och det var faktiskt ett spel som passade sig perfekt i detta sammanhang.