Du känner inte ensamhet om du tycker om personen du är ensam med - Wayne Dyer

Swish, så gick ännu en helg… Å med den kan jag lägga ännu en vecka till handlingarna.

Jimmy var borta som sagt hela förra veckan så det var som ensamt hemma.

Onsdag blev jag då helt själv, vilket inte är så vanligt, även om det verkar bli mer och mer av det framöver. Grabbarna hos Camilla och Vilma hos en kompis.

Hela huset tomt å jag kunde göra exakt vad jag ville hela kvällen. Vilket jag åxå gjorde.  Jag satt vid pianot en stund faktiskt. Det har jag lovat mig själv nu, att spela mer när tillfälle ges.

Fredag drog vi iväg till Hakatjärn på husvagnssista . Vi var 4 vagnar som samlades på den lilla plätten vid sjön. Vädret var väl inte det bästa , men vi satt ute i grillstugan hela kvällen å det var himla mysigt. Vi hann med en promenad runt sjön på lördag åxå innan vi åkte hemöver.

En massa pyssel på gården , svamp plockning, stänga växthuset  å annat blev det resten av helgen.

Nu är det måndag å Jimmy har åkt igen ….. Kommer hem på torsdag.

Bara å bita i veckan med andra ord. Ska fylla den med träning, puffa kuddar å en AW med jobbet, så vips kommer det vara helg igen.

Mörkt,  varmt och trevligt  i grillstugan på kvällen. Fr v:
Lars I , Jimmy, Lars "Killen" B, Robert "Masken" W, Erica, Ingela, Victoria och jag 
 
Vi som tog oss runt sjön på lördag.
Vickan, Jimmy, Jag, Robban, Ingela och Lars 
 
Lite intressant sätt att komma sig över det lilla sundet.. med en flotte...

Poesi och visor är inte saker man hittar, utan saker som hittar en, och det enda man kan göra är att gå där de kan få tag på en - Nalle Puh

Jag vet att jag kan vara en sentimental person ibland. och jag har tidigare berättat om min spellista som heter "PAIN" på Spotify, där all musik från mina jobbiga år ligger..
Numera lyssnar jag aldrig på den, men jag har inte heller tagit bort den , för jag vet inte om jag kan behöva den igen.
Musik kan ge mig styrka och även göra mig ledsen. Jag gissar att jag inte är den enda som blir berörd av bra texter eller låtar som talar till ens känslor.
 
När jag mår skit lyssnar jag gärna på passande  musik för att riktigt grotta ner mig i min egen misär, på nåt vis får det mig tillslut att må bättre.
 När jag är på topp så lyssnar jag såklart på annan typ av musik.
 
I början skickade jag och Jimmy mycket låtar till varandra, men nu gör vi inte det längre och det är lite synd, för texter ihop med musik kan på ett helt fantastiskt sätt presentera de känslor man har. Men å andra sidan är jag bra mycket mer romantisk, sentimental, känslosam eller vad man vill kalla det, än Jimmy, så det är kanske inte så konstigt.
 
 
Att läsa ut vad jag känner just nu med denna låt kanske inte är så lätt, å jag vet nog nästan inte själv heller. Men den grep tag i mig direkt på alla sätt möjligt. En fantastisk mix av bra låt, underbar röst och fin text.
Enjoy
 
https://youtu.be/URA023bK5bI

Om man kan vinna en stor lycka genom att offra en liten lycka, så är man klok om man lämnar den lilla och riktar sin blick mot den stora. - Buddha

Känns som jag ligger lite efter i bloggandet och det är nog för att mina dagar på slutet har varit fyllda med allt möjligt, så jag har helt enkelt inte haft tid… Å när jag haft det har jag totalt fastnat i en Netflix serie ”13 Reasons Why”.

Som tur är så är det bara två säsonger ute än,  men det är ändå 13 avsnitt / säsong att mata igenom…

I övrigt så rusade helgen på som förväntat. Jag hann i princip allt jag hade på min mentala lista förutom att plocka bär. Lyckades inte heller stänga växthuset helt, men jag ska fortsätta med det i veckan.

Nu börjar det vara ner mot minus på nätterna så det r hög tid att plocka in allt. Jag svämmar över av chili å vi har hängt upp dem överallt i köket.

Vi bjöd Anna och Simon på middag i lördags som tack för att dom ställde upp å tog hand om katt och växthus när vi va på Kreta. Grekiskt såklart. Vi gick all in med allt så det var kul! Grekisk sallad, moussaka och Ouzu såklart. Ett vidrigt grekiskt vitt vin till.

På Söndagskväll var jag till Rödå på ”Halv åtta middag” hos Anna. Temat var 30 tall och som vanligt trevligt, spännande och mysigt. Jag sov hos Berit och jobbade i Umeå på måndan.

Jimmy fortsätter sitt resande. Var tänkt ca 50 dagar / år, men sen han började i slutet av maj så har han redan varit borta mer än han varit hemma å denna och nästa vecka är han också borta.  Känns lite drygt om det ska fortsätta såhär hela vintern, men det är bara å  vänta å se. Det är ju kul att det går bra för företaget, men jag tycker det är lite trist att vara ensam hela tiden.

Träningen har dragit igång på allvar och jag har 2 pass / vecka på badhuset. Känns bra .

Till helgen ska vi ta ut å lufta husvagnen en sista gång innan vintern så vi fortsätter att fylla helgerna med trevligheter.

Jag fotade inte en enda bild på våran Grekiska middag tyvärr, va så upptagen med annat att jag inte hann med det riktigt :-(

 

 Söndag hos Anna: Fr v Britta, Jag, Berit och Anna Jennie är fotograf
Middag med meny från 30 talet. Väldigt intressant 
Söndagssteken var ju fantastisk!