Sunkmamma på riktigt

Jag vet inte om det beror på att jag kan slappna av just nu eller om det bara är en lätt förvirring, men när jag gick på toa på jobbet på förmiddan och såg mig i spegeln,  så upptäckte jag att jag glömt sminka mig. 
Nu är det väl inte mer än mascara och möjligen kajal jag brukar använda, men det har aldrig hänt att jag fart till jobbet utan. Jimmy bara skrattade åt mig och så länge han inte kommenterar det så gör det ju egentligen inget. Det är ju för han jag vill vara vacker och han ser min ju mest utan ändå....
 
 
Men jag märker att jag inte lägger alls lika mycket tid på sånt mer, och det har aldrig hänt förut, förrutom i perioder när jag mått dåligt, varit sjuk eller väntat barn. Jag vet inte om det är ett bra eller dåligt tecken. 
 
Sen upptäckte jag mina första grå hår i morse åxå. Det var kanske det som gjorde att jag missade sminket! Lite faschinerande att det inte kommit några tidigare och väligt märkligt att dom kommer just nu....
 
Nåja, jag mår bra och det är en skön känlsa. Jag känner mig trygg och lugn även om det fortfarande är lite rörigt kring allas roller hemma när vi är alla 6.... Men det är skönt att kunna prata om saker och Jimmy är ju bra på det.
 
Det är sista "Paulo" veckan åxå och nu är det slutspurt. Jag är fortfarande på hugget även om jag vet att några i gänget inte är det längre.
 
 
Men för mig är det viktigt att hålla mig i form, DET har ialla fall inte förändrats och ikväll var jag på besök på min "nya" arbetsplats, på Badhuset. Jag skall köra mitt fösta pass på onsdag, lite "hemligt" då ingen vet vem som är ledare. Skall bli roligt, om nån kommer vill säga...
 
Nu är det dax att få skönhetssömnen även om det kanske inte hjälper med bara sömn längre för Sunkmamman....
 
 
 
 
Tja, gammal och rynkig, men lycklig....
 
 
 
Hellre gammal, rynkig och lycklig än detta ialla fall...... Lite likt mig dock, usch......så hemskt!!!!
 
 

En blomma tänker inte på att tävla med blomman bredvid sig. Den bara blommar.

Mitt i en skön helg. 
 
Min "anställningsntervju" på badhuset gick bra och nästa vecka "smyger" jag igång  som ledare även här i Burträsk.
Skall blir spännande. Då blir jag lixom anställd av Skellefteå kommun med lön och allt..... Ska bli kul. Dom var verkligen i behov av ledare och jag får ta hur många pass som helst och vad som helst. Vi får se hur det går. Efter 20 år av ledaruppdrag känner jag mig lite nervös inför detta av nån anledning.
 
I helgen är det festival i Skellefeå. Flera tidigare år har vi varit där med jobbet och 2011 var vi där med Jörgen och Inger. Vi stod med husvagnen på Skelleftå camping och det var kring den helgen "allt började". 
 
Då var vi och såg Eric Saade på lördan på torget där han hade en gratis spelning. Idag var jag och Vilma och såg Anton Ewald åxå på en gratis spelning. Jimmy var å åkte karuseller med Dennis medan jag och Vilma diggade till Ewald. Han var bra men jag blev inte lika imponerad av honom som jag bev av Eric Saade för några år sen. Men Eric hade en bättre schow. Anton var själv på scenen förrutom 2 dansare som dök upp lite då och då.
 
Idag stod vi bra till och Vilma fick sig en autograf. Lyckig tjej.
 
Ida är med Marcus i helgen och nästa vecka är både hennes och min sista innan semestern. Jag längtar....
 
 
Anton på scenen. Vi stod jättenära och fick några fina bilder med system kameran...Men detta tog jag med min mobil.
 
 
Sekunder av lycka för Vilma......
 
 
Vecko handling för en 4 barns familj på Coop..... Såhär mycket har jag aldrig handat nån gång tror jag.....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om du inte kan hitta frid inom dig själv, kommer du inte hitta det någon annanstans heller

Min andra vecka som sambo känns lite annorlunda än den förra. I veckan är grabbarra hos sin mamma och Vilma är här, så det är lite omkastat med barnen. 
 
Eftersom jag slutar så tidigt så hann vi både hem från jobbet och äta och sen åka till Skellefteå och vara där kockan 17, den tid jag normalt kommer hem från jobbet! 
 
Vi kollade efter lite saker och Jimmy klippte sig. Sen tog jag tjejerna med mig och for på tennisplan. Ida var inte riktigt kurant, så hon gick hem efter ett tag. Men jag och Vilma stod en bra stund och slog. Det var riktigt roligt! 
 
Vilma blev bättre och bättre och hon tyckte det var kul. Sen tog vi alla ett träningspass hemma innan duschen. 
 
Imrgon skall jag på "anställningsintervju". Dom söker ledare på badhuset och jag skrev ihop lite om nin ledar bakgrund och imorgn skall jag dit och snacka med dem.
Det skulle vara kul att ha nåt pass här åxå, dels lär man känna folk på det sättet å så är det ju så himla kul att leda. 
 
I övrigt är det bara 8 arbetsdagar kvar tills semestern och jag längtar!