Helg med kidsen

Dom enda vi känner att vi kan umgås med nu är ju barnen. Vilma är fortfarande rädd att träffa oss eftersom hon jobbar som städare och är ute å dräller mycket om dagarna överallt. Men hon är väl samtidigt den som är mest försiktig av oss alla när det kommer till användning av munskydd mm. Hon är jättenoga med säkerheten och det är skönt.
 
I lördags kom hon hem iallafall, och det gjorde Ida och Marcus också, så vi var faktiskt alla barnen till middag på lördag. De va jättemysigt! Jag å tjejerna bakade också hela lördan. Pepparakor och lussebullar och sen han vi med att åka skridskor på isen på sändag också. En helt fantastisk första advent helg med andra ord! 
 
På söndag fyllde också Jimmy år så vi passade på att fira honom lite . Kerstin å Janne var förbi på kvällen en stund och fikade också.
 
Nu är det måndag och det är bara att bita i som vanligt. en vecka som kommer se ut som alla andra numera. Hemmajobb, en å annan dag på kontoret, träningspass på kvällarna och sen bara att försöka ta sig igenom de veckor som är kvar innan jul utan att dra på sig Corona. Jag hoppas fortfarande att vi ska kunna vara på Rödåliden på julafton på nåt vis. Men jag vet inte riktigt hur än. 
 
Lite bilder från helgen då.
Lite olika varianter av Lussebullar blev det.
Ungarnas småbullar
Diverse pepparkakor
Tjejerna och Marcus på isen på söndag
Jag.
Man är väl igen stjärna på skrillor men vi tog oss en bit iallafall och isen höll och vi var då verkligen inte ensamma på isen. Tror hela byn var ute i det fina vädret de få timmar som solen var uppe. 
Petter och Jimmy var också med. Skrillor hade vi otroligt nog till alla ! Den enda som inte var med oss på isen var Dennis. Jimmy fick med andra ord en fin födelsedag med uteaktiviteter och hela barnaskaran på plats