Torsdag sista Juni 2022

Då var vi framme vid den sista dagen i den första sommarmånaden.
Vi har passerat sommarsolståndet, flygstrejken är framflyttad, det är varmt och jag har 1 arbetsdag kvar innan jag går på semester.
 
Jag har en ny hoj, Jimmy kommer hem ikväll ( hoppas jag) , Mamma och pappa kommer på middag till Vilma idag och Rödå gänget kommer på lördag, solen skiner fortfarande och jag är glad. Vad mer kan man begära?
 
I vanlig ordning när jag mår så här bra så pyr det en liten oro nånstans i mig om att det kanske skall hända nåt snart som får mig att falla lite, men jag försöker styra undan den känslan. Den irriterar mig.
 
Jag har haft härliga dagar i Umeå. Tyvärr har Ida varit sjuk så henne har jag inte träffat än men jag hoppas hon piggnar till. Hon, som jag, går på semester imorgon.
 
Jag har fått nya naglar, varit å badat med Jennie och Vilma, följt Vilma med sin katt till veterinären, pysslat på i hennes lägenhet och vi har sovit gott om nätterna i hennes svala lägenhet. 
 
Efter mina föräldrar varit på middag ikväll så rullar jag mot Burträsk. Huset skall städas, blommor vattnas och mat skall lagas och sen är det SEMESTER!!
 
Vi har egentligen inte så mycket planer,  men jag vet ju hur det brukar bli. Det fylls på eftersom.
Just nu är det egentligen bara en sväng till Göteborg som är något sånär planerad. Annars tar vi det som det kommer ..
Jag hoppas på varma sommardagar, några svängar til Långnäset, ljumma sommarkvällar, en hel del MC körning, barn och vänner.....
Då är jag nöjd. Sen har vi Cypern i September att se fram emot också. 
Semesternaglarna på plats
Jag, Vilma å Jennie tog med en sallad på tisdag kväll å åkte ut till Stöcksjöbadet och doppade oss, eller Vilma doppade sig inte men jag å Jennie var i. Klart varmare än i Burträsket iallafall å MASSOR av folk trots att vi kom dit vid 18 på tisdag kväll. Härligt med kvällsdopp efter en varm dag. 
Calypso fick uppsöka veterinär i veckan pga hennes problem med urinvägarna.
Nu har hon fått medicin, matte är fattigare och katten nöjd hoppas jag.
Detta med urinvägar är nåt som alla damer i familjen Windelius verkar lida av till å från. Så även kattflickorna.