Som jag längtat!...

I helgen är det då äntligen dags för vårens höjdpunkt!
Ännu en fullspäckad weekend i storstan för Sunkmamman med vänner. 
Anledningen till resan är ju att vi ska å se GHOST på Avicii arena!
 
Ghost är ju ett av mina favoritband sen många år tillbaks så det ska bli så kul å få se dem live när dom passerar på sin Europa turné.
Det är inte många gånger i mitt liv jag varit på en arenakonsert. Jag är den av oss 4 som nu åker som har minst erfarenhet.  Alla andra har sett massor av stora konserter tidigare. 
 
Jag har sett TOTO live för en massa år sen i Umeå ishall (Numera Winpos arena som är Björklövens hemmaarena).
Annars är det dåligt med live upplevelser om man skall bortse från några Melodifestival besök å ute konserter. Men detta är första gången jag åker iväg å ser en grupp som är på Europaturné i en STOR Arena. Ska bli så spännande!
 
Vi åker imorgonbitti 6,30 från Skelleftå så det blir en tidig morgon för oss.
Förrutom GHOST ska vi passa på att besöka ABBA museet på söndag, det ser jag också fram emot, och att hänga i Stockholm en helg med några sköna människor är ju bara det en upplevelse att se fram emot.
 
Veckan i övrigt har bestått av ett Umeå besök, där jag fick nya naglar å fick träffa både kollegorna i Umeå och mina båda döttrar.
Jag å min kollega Ida på badhuset har hunnit smida lite planer för en handståendegrupp vi skall ha under våren/försommaren och sen har jag såklart tränat.
 
Nästa vecka sjösätter vi också en "Spinning utmaning " på Badhuset vilket betyder att vi alla ledare kommer sitta på spinnincyklarna mer än vanligt under ett par veckor.
För kunderna betyder det att dom ska samla ihop 360 spinningminuter under dessa Maj veckor å då måste vi ju vara på hugget så det finns många såna pass å välja på.
Vi är tre ledare som har spinning just nu, så vi får lite extra att göra nu ett par veckor, men det är bara kul! Jag gillar såna utmaningar. 
 
Men nu skall jag ta å gå isäng så jag är pigg imorgon. Blir att stiga upp 4,30 typ.
Ha nu en bra helg alla, det hade jag tänkt ha iallafall. 
Såhär ser mina naglar ut nu. Våriga lite lime gröna med  glitter ( såklart) . Bilden är från Annas instagram. Jag har fastnat för dessa mjuka "böljande" linjer på naglarna nu. Det är lite kul 
Nu ska vi se om Ida och jag  kan lyckas lära ut hur man står på händer.
Ingen av oss kan stå så väldigt länge, men grunderna har vi tragglat oss igenom och det är dom vi skall lära ut.