Måndag sista Januari

Det är alltid skönt att få läma Januari.
Den är som den mörkaste å kallaste månaden på nåt vis även om ljuset börjar återvända. Just i år har det inte varit så kallt även om det är -14 just nu. Men det är en fin vinterdag å solen skiner just nu iallafall. 
 
Jag jobbar hemma än, men Jimmy har återvänt till kontoret. Han trivs bättre där. Jag har ju ett "riktigt" kontor här hemma medan han får sitta i vadagsrummet å jobba när vi båda är hemma, så det är ju inte lika bekvämt för honom.
Nu är det bara jag å en otroligt rastlös katt hemma. 
 
Det har varit mycket Handboll i helgen och även om jag tycker det var kul att Sverige vann, så är jag totalt ointresserad av att se på matcherna. 
I fredags satt jag nästan 5 (!) timmar med pusslet medan Jimmy såg på TV. Jag är ju ändå med på ett hörn även om min koncentration är på de små pusselbitarna.
Det går långsamt fram men det är ändå otroligt stimulerande när man hittar bitar som passar.
 
I Lördags var vi bjudna på middag hos Ingela och Robert i Skellefteå, vilket vi alla sett fram emot. 4 glada par sladdade in i deras fina hus på lördagkväll.
God mat, roliga tävlingar å en massa musik å prat blev det. Tiden gick så himla fort å när jag tillslut fick in alla i bilen för att åka hem var klockan närmare halv 1.
 
Det var länge sen vi träffades sådär och även om Covid ligger som ett hot över oss alla så hade  iallafall 4 av de som var där just haft det så vi får väl hoppas att vi andra inte bar på nånting. 
 
Söndag blev en riktigt soffdag. Vi gjorde inte ett enda dugg, inte ens att jag bäddade sängen.
Vi matade igenom 10 (!) avsnitt av "Wisting"  på Viaplay, hela den första säsången. Gjorde bara paus för middag, Handbollsfinalen ( då jag pusslade lite mer) samt toabesök. Det var länge sen vi båda hängde i soffan hela dagen. Men det behövde vi nog.
Även om jag inte drack nånting på Lördag så var jag ändå trött.
Men det var det verkligen värt.
Robert och Ingela. Dom har nyss byggt ut sitt hus och ingen av oss hade sett det , det blev så himla fint!
Olov, Jimmy, Susanne, Jennie, Victoria, Marcus och Lars. 
 
Nu tar vi tag i en ny vecka...