Gårdspyssel och latmaskar

I helgen blev det bara en massa pyssel hemma. Vi hade tänkt ta hojarna en sväng till Umeå men vi var båda så trötta på lördagsmorgon så det blev inget av det. 

Förra veckan sprang vi runt Sundet igen och det blev et ganska tufft pass och jag tror det satt kvar i kroppen, för det blev mycket vila på lördag, men det är så skönt med helger utan planer.

Vi hann räfsa, greja med plantorna och Jimmy hann tvätta bilen och en massa annat pyssel. Så nu är vi som i fas med det också. Det känns skönt.

En massa gott att äta blev det åxå och på lördagskväll var vi hem en sväng till Anna och Simon och kollade på valparna och snackade bort ett par timmar. Trevligt.

Denna vecka är det ju Valborgsmässoafton och vi har, för första gången ( för min del) tänkt hålla oss hemma i Burträsk. Ovanligt att inte vara i Rödå och sjunga in våren.  Men det är ju som det är med det.

Moppekort, Konfirmation, sommarjobbsplaner och student står på schemat den närmaste tiden, så de är full rulle hemmavid, men det är ju som kul! Framför allt så är Jimmy hemma pga av alla trasiga veckor och det är ju fantastiskt skönt!

Nästa vecka ska jag vara husvakt hos mamma och pappa så då blir det att jobba i Umeå ett par dagar och åka massor av MC,  det ser jag fram emot!

Nu laddar vi för Valborg och att sjunga in våren på nåt vis

Sköna Maj Välkommen.....

För första gången vann jag på min Postkodlott! och jag har haft en lott sen starten. Har inte vågat säga upp den för att jag är rädd att det skall bli nån större vinst om jag gör det. men detta va ju kul!
Dessa bär vi in å ut nu om dagarna. Kerstin har varit snäll och burit ut dem på veckorna då det fortfarande är för kallt än för att ta ut dem på morgonen när vi far. Men snart så....