Den ljuvaste smaken av alla är sötman av något man vunnit tillbaka

Ikväll har jag varit hos mamma och pappa. Jag kan inte minnas sist jag var hos dom en fredagkväll "utan anledning". Vi satt och såg TV, fikade, snckade skit och bara umgicks lite... 
 
Jag har gjort många val i livet. Man skall väl aldrig ångra nånting, men vissa saker kanske man skulle gjort lite annorlunda. I samband med separationen från barnens pappa tappade jag lite kontakten med mina föräldrar. Vi såg inte riktigt lika på situationen och det kommer vi nog aldrig att göra heller.....Nu är det snart 10 år sedan och man kan tycka att "tiden ska läka alla sår" och det kanske den gör också, men på nåt vis har jag aldrig riktigt lyckats nå tillbaks till dom unde de senaste 10 åren. Jag kan inte säga att det beror på mig eller på dom, men det har inte känts naturligt att umgås förrän nu. Mamma sa till mig härom dagen att hon inte känt att jag varit mig själv på många år och det fick mig att fundera lite. Hon upplever mig som mera avslappnad och "närvarande" nu och faktum är att det känns skönt att vara hos dom. Lite otippat då jag trodde vi förlorat förtroendet för varandra för evigt. 
 
Jag känner mig lite rädd om den sköra "nya" vänskapen och jag kommer att göra allt jag kan för att behålla den. Jag är 44 år men mamma är alltid mamma och hon har varit ett fint stöd på sistone. Hon har levt med pappa sedan hon var 18 och han 16. Men hon kan ändå ställa bra frågor som får mig att fundera över mitt liv och mina val.
 
Jag var så rädd att jag skulle förlora dom för evigt nu när jag ännu en gång misslyckats med ett förhållande..... Tvärt om har hon kommit mig närmare och det känns så bra....
 
Jag hoppas vi kan fortsätta på den "nya" vägen och att det vi har fått tillbaks kan växa sig starkare. Jag inser nu hur mycket jag saknat dom under alla år..... 
 
 
 
Mamma och Pappa i Tärnaby 2009 

Nytt läge...

Idag var jag och tittade på en lägenhet..... Det är en trea i Vindeln. Fint läge och en fin lägenhet. Helt OK hyra och allt annat som man kan önska. Vi är 2.a i kön på den. Får vi den så kan vi flytta in på lördag om vi vill.... Nu håller vi tummarna. Skulle vara skönt att få komma vidare på riktgt. Så länge Peter jobbar i Luleå på veckorna måste vi ju ändå bo i huset för att ta hand om hundarna. 
 
Sen var jag och klippte mig. Inte mycket men tog bort dom nötta topparna Varje gång jag klipper mig får jag alltid höra att jag  bra hårkvalitet. Det är starkt och tåligt, blankt och fint och inte ett enda grått hår. Kanske man skall börja uppskatta det på ett annat sätt än vad jag gör då.... Jag irriterar mig på att det är i vägen och att det inte går att sätta upp för uppsättningen bara glider ut!
Varje gång jag klipper mig funderar jag på att klippa det kort. Men jag kanske skall fundera om. Försöka vara stolt och nöjd över det man har :--)
 
Jag var och träffade Kjell och Carolina idag också. Så himla kul att se Kjell kär..... Äntligen!!
 
 
Lite kortare, men nu med fina toppar...
 
 
Tänka om var det jag skulle göra.....
 
 
Gammal bild som jag hittade bland ungarnas bilder... Vet inte när den är tagen, men i somras nångång tror jag...

Den som inte tar itu med problem lämnar dörren öppen för sorg.

Har just kommit hem efter en härlig helg i Tärnaby med Inger. Känns som jag verkligen fått ladda batterierna i helgen och tänka över en massa saker. Jag är helt säker på att jag tagit rätt beslut för mig och flickorna och för min framtid. Tyvärr har inte Peter samma åsikt och så länge han inte förstår , eller vill förstå kommer han inte vidare. Det är ledsamt, tragist och synd att det inte fungerar...Men nu är det som det är och vi måste alla försöka gå vidare. En ny start helt enkelt!
 
Tjejerna har kommit hem nu åxå efter en helg med pappa, så ordningen är återställd.
 
Lite bilder från Tärnaby, ett ställe jag verkligen kännr att jag kommer att behöva ha tillgång till även i framtiden. Fjäll luften är bra för själen och vyerna, miljön och naturen andas lugn och rekreation-. Jag älskar stället!
 
 
På väg upp stannade vi för att fota lite...
 
 
 
Laisaliden....
 
 
Rybäcken- Riktigt trollsk miljö.... Man väntade bara att ett skogsrå eller Näcken skulle uppenbara sig :-)