SEMESTER !!!

Nu är vi framme vid årets bästa dag! Den sista arbetsdagen innan semestern.
 
Jag har ju haft lite semesterfeeling hela denna veckan men i em när jag packar ihop är det iallafall 3 veckor ledigt, kanske 4, vi får se hur det går.
Inga direkta planer har vi förrutom Jimmy, som skall till Norge vecka 29 och köra på bana.
Jag tänkte hänga hemma den veckan. Umgås med mina barn å föräldrar. 
 
Men nu fokuserar jag först å främst på morgondagen, då jag ÄNTLIGEN , efter 25 år,  skall få uppleva Scooter live!
 
Ända sen jag å Ingela, i mitten på 90 talet när jag bodde i Svanstein, körde runt en drös partyglada Tornedalningar på danser här å var, dansade oss svettiga på dansgolv å bord till detta fantastiska Tyska hardcoreband,  så har jag sagt att jag vill se dom live.
 
Och nu händer det!
Att dom skulle komma till Skellefteå fanns ju inte på kartan tidigare, men nu gör dom en sällsynt spelning i Sverige, just här i Skellefteå på festivalen "Summertime" imorgon. 
Å JAG SKA VA DÄR!!!!! Hoppa, studsa, sjunga med, kasta skalle och bara njuta. Jag ser fram emot detta SÅ mycket!!
 
Det har varit riktigt varmt i veckan och i onsdags kom åskan på ett sällsynt besök till Burträsk. Det har mullrat hela veckan här å där, men det är sällan den passerar rakt över byn. Men i onsdags gjorde den det.
Jag å Jimmys mamma hade planerat att äta middag på Wärldshuset på deras "Roséonsdag" , och när vi cyklade dit så började det regna. Innan vi var framme ÖSTE det ner. 
Medan vi njöt av  jättegod mat och dryck så blixtrade, dundrade och haglade ute. Sen var det över.
 
Igår Torsdag var det så himla varmt att vi kastade oss i båten efter middan å åkte ut till Långnäset å tog ett dopp. Det var så mysigt. 
 
Ikväll skall Jimmy på AW så jag skall spendera kvällen med ett långt träningspass och sen får vi se om jag tar mig till Edelviks trädgård och lyssnar på bra musik, eller om jag bara chillar hemma. Vi får se hur vädret är å hur pigg jag är. 
 
Men nu räknar jag ner....
Kvällsdopp på Långnäset på torsdag kväll. Detta är sommar!!