Sista veckan

Då rullar vi in på den sista arbetsveckan. För första gången på väldigt länge orkade jag inte ens stiga upp när klockan ringde utan höll på att försova mig. Det händer ju typ aldrig. Antar jag mer eller mindre gått in i semestermode redan kanske?
 
Helgen blev jättehärlig.
Fredag kastade vi oss i båten efter middan å puttrade runt lite. Vi hamnade på Långnäset tillslut där Lena, Nicke och Micke å Erica hade parkerat för att äta middag. Vi satt där fler timmar å bara njöt av solen å värmen. 
Sen puttrade vi hem å gick isäng lagom till åskan rullade in över byn.
På Lördag var det mycket kallare. Det märktes direkt att åskan "farit med värmen" som man brukar säga. Men det gjorde inte så mycket, det var lite väl varmt på veckan. Skellefteå slog visst nån sorts värmerekord på torsdg med 34 grader...
 
På dagen byggde Jimmy lite vindskydd å jag pillade med trädgården som vanligt.
Sen på kvällen var vi några som gick på Wärldshuset och åt middag. Riktigt bra mat måste jag säga! 
 
Sen hamnade vi hos Nicke å Lena och snackade bort resten av kvällen (natten)  å drack en å annan whisky för mycket, iallafall jag drack för många. Jag som inte ska dricka whisky har jag kommit fram till. Har inte gjort det heller på ett bra tag. Så jag var mer än vinglig när vi trampade hem i natten. 
Så nu blir det inget starkare än cider för mig resten av denna sommar har jag bestämt mig för. Konstigt nog var jag inte alls dålig på söndag, bara lite seg i skallen. 
 
På Söndag var vi in till stan å shoppade lite. Plockade hem både Dennis och Vilma, köpte en pizza å sen hem å vräka i oss den. Hann med en prommis på kvällen åxå. Fortfarande helt okej väder, men det ska visst bli kallare har dom lovat. Kanske regn åxå, vilket skulle behövas. 
 
Nu är det som sagt måndag och full fart mor semestern som gäller
Liten bidlbomb från framför allt den fantastiska fredagkvällen från Långnäset.
( snodde denna från Lena)
Wärldshuset på lördag: Nicke L, Erica, Micke, Lena, Nicke W Jimmy å jag 
Matbilder är väl inte så kuliga egentligen, ,men detta var en riktigt god lax som jag åt. 
 
Taggar: Sommar!, Vänner;

Kommentera inlägget här :