Throwback Thursday V 21

Vi tar väl lite mer tillbakablickar från våren 2017.
 
Vi hade kattungar den våren. Födda i början på maj. Vi hade hoppats på en gul kattpojke som vi skulle kunna behålla, å det fick vi! Men Jimmy sålde den på eget bevåg och orsakade en stor familjetragedi, massor av gråt å tandagnissel från mig å tjejerna. Vi ville verkligen behålla Kalle ( som vi kallade honom) men tyvärr så ville Jimmy annat å så blev det ju såklart.
 
Tre små ungar blev det ialafall. En tog min mamma , som sedan fick 6 (!) ungar, varav en är Idas Uffe, hon har inte kvar honom längre då han omöjligt kunde anpassa sig till ett liv i lägenhet efter att han spenderat sin första sommar på "kollo" hos mamma å pappa, så där är han kvar tillsammans med en bror (Grålle)
Ronny och Anna tog den andra katten. Tyvärr blev den överkörd senare och det var ju som trist. Och  Kalle, ja han vet vi inte alls hur han har det. Men en dag ska jag skaffa mig en ny röd katthane.... så äre ba.
 
Söta var dom iallafall , men det är ju en massa jobb med kattungar och strax efter vi lämnat bort dem så kastrerade vi våran katt, så hon är numera en sur gammal kattkärring som egentligen bara vill umgås med Vilma när hon är hemma...
 
Kalle i mitten och mammas katt till höger. 
Taggar: Throwback Thursday;

Kommentera inlägget här :