Sköna söndag

När jag vaknade upp på lördagmorgon så var de små takförnstren helt igensnöade. Det är ingen bra start på dagen när man tänkt ta ut hojen på en tur...
 
Det blev iallafall en promenad å ett kortare pass i gymet som vanligt på morgonvisten.. Sen blev det faktikt bättre och solen kom fram, så vi tog Dennis med oss på en sväng till stan. 
Lite glidande och småshoppande å så hem igen. Lite kallt bitvis men ändå härligt!
 
På löragkväll hade vi planerat att testa pizzastenen vi fick av Ingela och Robert när vi hade Mello festen här i mars. 
Det blev ju succé. Dennis och Vilma som var hemma godkände pizzan också. Vi får modifiera lite till nästa gång vad gäller hanteringen av stenen och allt runt kring.
 
I övrigt blev det lite pyssel som vanlig hemma på gården och i växthuset, vi matade igenom Leif GWs serie "Bäckström" som för övrigt kan rekommenderas. Går på Cmore eller TV 4 play.
Jag fick vara frissa och permanenta Petter på fredagkväll och planen är även Dennis innan helgen är över.
Men nu blir det mer pyssel i växthuset och sen ska jag avsluta med ett Yoga pass med Dara ikväll. Lika snabbt som alla andra helger kommer denna vara över och en helvecka till står för dörren..
Vilma fick bra respons på penicillinet och är nu i princip helt frisk från halsflussen och kan förhoppningsvis återgå i arbete i veckan. 
 
De va de....
Det blev Panpizzabotten och 2 olika fyllningar. En med gyros och mozarella  och en med skinka, salami och mozarella. Båda var goda!

Kommentera inlägget här :