Sköna söndag

Då var det söndag igen och just nu laddar jag för terminens sista Multispinning som jag ska ha om några timmar. 
Inatt ställde vi om klockorna och då blir det ju ljusare direkt. Det är en skön känsla när man får längre kvällar, för det är så det känns. 
 
Förutom Corona oron jag har så blev det en riktigt bra helg. Vi började med lite "spa" på Jimmys jobb. Jag promenerade dit när jag slutat, en liten sväng på knappt en halvmil. Sen bastade vi och åkte in till stan å åt middag på nya "La Cena". Gott,  tevligt och mysigt. Sen bussen hem strax efter 22. 
 
Lördag blev en riktigt trevlig dag eftersom vi tog ut hojarna på en tur. Det är nog det tidigaste vi varit ute nåt år  tror jag, redan i Mars...
 
Vi var upp till Jimmys mamma å pappa å fikade ute på deras inglasade altan. Dom hör också till riskgruppen å då måste vi  hålla avstånd.
Det är trist å tråkigt men nödvändigt om vi ska få slut på spridningen. Men det måste ju finnas en massa människor som inte följer alla rekommendationer, annars hade vi inte haft det såhär. 
 
Lite klurande över växthuset hann vi å med å lite tid i solen, 
På det hela en riktigt bra helg, och nu väntar en vecka som förmodligen kommer bli ännu lugnare än de vi haft hittills...
 
Men nu är det officiellt vår iallafall å det är ju nåt att hålla fast vid.
Jag å Jimmy på La Cena. 
Ut å lufta hojar på lördag. Kring noll, men vi var klädda så det värsta var nog gruset som ligger på vägarna. Men snart så är även MC säsången igång på riktigt äntligen!
 

Kommentera inlägget här :