Sjukstuga och Karantän

Ja, Vilma är ju hemma med feber och ont i halsen och det känns som det inte är läge att bjuda hit nån eller att gå å hälsa på. Det är ju förmodligen bara en vanlig influensa, men ändå. Hon hostar inte och febern kommerr å går, men har inte varit mer än 38 än.
 
Nu är det Söndag och jag ska snart fara å köra ett Multispinning pass, kan bli det sista för terminen. Man vet ju inte lngre, så jag laddar för det.
 
I helgen blev det inte så mycket gjort. En långrpomenad i det fina vädret på lördag med Pepsi, som var hos oss i helgen. Sen satt vi ute å njöt av solen en stund. Då vi satt där i solen så kändes allt som vanligt... men så fort man slår på nyheter eller går ut på sociala medier så är det Corona man möter. 
I övrigt är det hemmapyssel, tvättstuga, pyssel med växter och lite matlagning som vi ägnat oss åt, samt en del serie och filmtittande. 
Jimmy var en tur på skoter idag, men i övrigt har vi hållit oss hemma och man blir ju lite halv less på det åxå.
 
Det finns ju inte så mycket att skriva om heller då det inte händer nåt, å på nyheterna är det bara Corona, corona, corona som sagt å jag orkar inte varken se eller höra mer om det snart. Hela världen  står still och det är så tråkigt!
 
Nån enstaka bild från helgen blev det iallafall..
 
Jimmy och Pepsi njuter i solen .
Längtar så efter att få köra hoj igen....Var ockh kramade om den lite  där en stått hela vintern tillsammans med Jimmys hoj.
 

Kommentera inlägget här :