# Melfest 2020

Vädret just nu... Ja vad ska man säga om det?
Förra veckan var det riktigt kallt på morgnarna, sen kom ett lass snö och på söndag så regnade allt bort på blev ishalka istället.... Det är en märklig vinter måste jag säga...
 
Men helgen blev bra!
Fredagkväll blev precis så som jag hade tänkt. Vi lagade god middag å sen spenderade vi ett par timmar i köket å förberedde lördagens middag. Efersom vi skulle ha Taco buffé hade vi tänkt spetsa den med en massa olika röror och salsa. Så vi hackade å grejade å dukade å pysslade  hela kvällen. Lyssnade på musik å bara myste på i köket. Sen blev det en tidig kväll. Jag gick isäng kring 22 å sov tills jag vaknade utvilad på lördag vid hav 9 tiden.
Lördan var ju helt fantastik! Solen sken å det var gnistrande ute. En långpromenad på isen blev det å det var sådär ljuvligt vårvintrigt. Vi satt ute i solen å åt lunch å bara njöt .
 
Sen blev det att fixa klart för festen. Det mesta var ju redan gjort så det var bara det sista som skulle göras. Klockan 18 ramlade då alla in. 
 
Det blev en riktigt lyckad middag. Gott och trevligt!
Sen hade jag förberett ett "Melloquoz" ( såklart) å när det var klart så var det dags att bänka sig för finalen. 
Vi hade vår egen omröstning men hade inte kunnat ana att det skulle bli "The Mamams" som skulle gå å vinna. Men så blev det å sen var det vara att fortsätta festen. 
 
Jag körde  80 tals quiz också å sen var kloclan hux flux 23 . Riktigt trevligt hade vi och när alla farit hem där vid 1 tiden var det bara att ta fram dammsugaren å försöka få bukt med alla guldpaljetter å boa fjäldrar. Dom var precis överallt! Men de va det värt, skall ju synas att man haft en bra fest!
Blev mer dammsugning på söndag men spåren av dessa guldpaljetter kommer nog finnas kvar ett tag gissar jag . Jag dammsuger fortfarande silverstjärnor sen nyår.
 
Jag hade mitt Multispinning pass på söndag kväll också. Det är som skönt att träna hårt på söndagar. Som en bra avslutning på helgen och att få svettas ut allt från helgen.
Vilma kom hem också. Hennes bil är nu inlämnad på verkstad i Burträsk och sen ska hon hänga med mig till Umeå imorgon å ett par dagar.
 
På det hela taget en riktigt trevlig helg och nu är det bara att se fram emot nästa som vanligt. 
 
Vi kör på. Lite bilder från helgen då.
 
Såhär fint var det på isen på lördag. under söndan så regnade allt bort, så nu är sjön som en enda blöt fläck
Redo för Mello ( Ingelas bild)
Årets upplaga
Fr vä: Robert, Ingela, Carola , Niclas, Jimmy, Jag, Katarina och Tomas 
Victoria och Lars anslöt senare
Robert, Carola, Ingela och Katarina
Tomas, Lars, Robert och Victoria. Kul hade vi ( Ingelas bild)
Tomas och Jimmy
 
 
 
 
 
 
Taggar: Vänner;

Kommentera inlägget här :