Fredag

Men äntligen!
 
Denna vecka var tung. Har varit så trött, seg och rastlös.
Vilma var ju hem ett par dagar men sen drog hon till Umeå för att söka jobb där. Så det verkar just nu som jag kommer ha båda mina tjejer i Umeå inom kort. Men det är spännande å se vad som händer för dom båda.
 
Snö fick vi åxå, i massor!  Det är ju inte det jag vill ha nu iof. Jag vill helst ha bort skiten så jag kan ta fram hojen. Eftersom jag inte är nån skotermänniska så är det asfalten jag vill ha fram nu. 
 
Corona viruset ligger som en hök över oss alla. Vi skulle ju på resa nästa helg tlll Stockholm å träffas alla  transportledare men flygresan blev inställd eftersom vi inte får åka flyg längre i Postnord världen, så vad som blir av det får vi se...
 
Helgen ser jag iallafall fram emot såklart. Fredag kväll lär spenderas på det bästa Jimmy/Maggan sättet. I köket med musik å kanske ett glas vin för å förbereda morgondagens middag å Mello festligheter.
 
Nästa vecka blir det nog ett par dagar i Umeå. Jimmy är på resande fot och jag känner att det är läge å lämna huset ett par dagar. 
Idag tittar solen fram och det är numera ljust när man far å åker hem från jobbet! Bästa tiden på hela året bara jag kommer mig ur dvalan.
 
Ha en trevlig helg alla, det ska jag ha !
 
Älskar snapchat filtren. 
 
 

Kommentera inlägget här :