BRÖLLOPSDAG

Skulle nog inte komma ihåg detta om det inte dök upp som minne på FB och jag har även skrivit in det i kalendern. Så illa är det med minnet för årsdagar. Tur vi är lika där. Ska tilläggas att Jimmy missade min födelsedag också i år. Han komme på det nångång på förmiddan...
 
Vi har idag varit gifta i 3 år och  i slutet av detta år varit tillsammans i 8. År som varit väldigt upp å ner, framför allt i början. Men med tanke på de motgångar vi haft å allt som hänt dessa år så känns det verkligen som vi kommer hålla ihop resten av livet. Tills jag bli senil iallafall.
 
Vi har, som jag skrev i ett tidigare inlägg, inte så väldigt många gemensamma egenskaper och vi har inte heller samma syn på framför allt uppfostran å annat som rör barnen, men bortsett från dessa olikheter så trivs vi verkligen tillsammans. 
Jag är väl kanske bättre på att bekräfta det, men jag kan ändå känna att Jimmy tycker detsamma även om han inte alltid säger eller visar det. Men han gör det på sitt sätt och det har jag lärt mig förstå även om jag kanske gärna skulle se mer av den saken. 
 
Vi har inga problem att hänga bara vi 2 och det som vi verkligen har gemensamt är inte så lite det heller. Vi älskar båda två att stå i köket en hel kväll å laga mat och lyssna på musik, vi kan diskutera i timmar. Vi har intresset för MC , slalom och resor ihop och vi är båda livsnjutare och ganska lata när vi är på det humöret. Men framför allt älskar vi varandra, trivs bra och har KUL  ihop, vi skrattar mycket tillsammans och jag längtar efter honom  så fort han är å reser och ser verkligen fram emot de helger vi har tillsammans om det än är bara vi, med familj eller vänner.
Vi gillar att hitta på saker tillsammans eller med andra och är inte rädda för att hoppa på galna upptåg. 
Varje kväll och varje morgon ser vi till att få några minuter där vi bara kan ligga sked och prata en stund, eller bara vara nära varandra. Det är nånting vi båda två tycker är viktigt!
 
Så grattis på bröllopsdagen älskling, (även om jag vet att du inte läser detta) .
3/3 2017. Vi gick å gifte oss i smyg på Stadshuset i Skellefteå. Det tog ca 5 minuter. Men det var helt i vår smak. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Taggar: Kärlek;

Kommentera inlägget här :