Vänner och knasigheter

Det blev ju full fart på dena helg också.
Fredag när jag kom från jobbet hade Jimmy bakat, så vi bjöd över hans föräldrar och bror med familj på lite fika på kvällskvisten.
 
Det blev en ganska tidig kväll eftersom vi skulle till Umeå på lördag , så vi steg faktiskt upp i tid ( eller jag gör ju alltid det, men även Jimmy komme sig upp ) 
I Burträsk sken solen och förutsättningarna för dagens skoter- isracing på sjön var helt perfekta. Men vi lämnade byn innan tävlingarna startade.
 
När vi närmade oss Umeå så regnade det... 
Men vi hade ju bestämt oss för en promenad, så en sån blev det med Jennie och Johannes. Ett lunch stop på Lottas krog hann vi också med där vi planerade för sensommarens utlandresa som vi tänkte göra tillsammans. Vi enades om Kroatien och nu är det bara att börja leta resor.
 
Vi fick sammanlagt ihop över en mil i spöregnet. Så blöta å frusna var vi sen. Men vi fick oss en varm dusch å lite vila i Idas lägenhet innan vi checkde in hos Wretells tillsammans med Ronny och Anna vid 18 tiden.
 
Där åt vi ( och drack ) gott , såg Mello, kollade videoklipp på knasigheter vi gjort tidigare, samt spelade lite spel och hade bara riktigt trevligt innan det var dags att ringa efter Ida å Marcus för en skjuts till krogen.
Det var nog kanske lite onödigt med krog besöket kan jag tycka. Jag ville nog mest hem å sova men hängde med ändå. Dock blev det ett kort besök innan jag ringde Ida igen å hon hämtade mig å Jimmy. 
Klockan var ganska mycket när vi tillsist kom oss isäng ändå.
Perfekt i övrigt att kunna sova i Idas lägenhet. Hon är ju mest hos Marcus numera, så den är ju oftast tom.
 
På söndag sken solen såklart , så det var bara att packa ihop å åka hemöver.
Jag hann med en hel del på söndan medans Jimmy vilade i soffan. Plantera om mina chilis, laga veckans soppa, röja lite i röran i köket och sen hade jag mitt Multispinning pass på kvällen. Men den blev det en tidig kväll för oss... Det kände att vi sovit lite natten innan.
 
Ännu en bra helg till handlingarna, och denna vecka är Jimmy hemma och det känns såklart lugnare i hela kroppen när han är det på alla sätt å vis. 
Sista Februari veckan är det också, snart Mars och den första officiella vårmånaden, livet känns gött just nu 
 
En riktigt god Hummersoppa och ett glas vitt till lunch på lördag
Knasiga gänget som verkligen gick all in på lördagkväll. Fantastiskt god mat och väldigt trevlig kväll.
Fr vä: Ronny, Anna , Jag , Jennie , Johannes och Jimmy
 
 
Taggar: Vänner;

Kommentera inlägget här :