Throwback Thursday V 18

Under mina "Throwback" tillbakablickar har jag märkt att jag gärna hoppar över 2011 och 2012, men här kommer ett minne från Maj 2011.
 
Mamma fyllde 70 år 2010 och pappa 2012 och eftersom pappa sagt "Jag ska se Rom innan jag dör" så tyckte jag och brorsan att  det var en bra idé att ta dem till Rom mitt mellan deras 70 års dagar. Så 2011 gick resan. 
 
Det finns så mycket att se i Rom och på de 4 dagar vi var där hann vi inte alls med allt vi hade tänkt,  men några saker som stod på listan blev det ändå.
Katedraler, kyrkor, piazzor ( torg) , god mat, mysiga gränder, fantastiska byggnader och makalöst god glass fick vi uppleva. Vi hade hyrt en lägenhet bra till så vi fick plats alla.
Jag skulle gärna åka tillbanks dit nångång när man kan ....i framtiden förhoppningsvis...
 
Här är lite bilder...
Mamma och pappa framför Fontana Di Trevi. Bada i fontänen fick man inte, men kasta mynt kunde man göra. Fantastisk vackert. Vi bodde inte så långt ifrån den, så vi passerade flera gånger.
Jag en morgon i Spanksa trappan som inte heller var så långt ifrån där vi bodde. Här får man ju inte sitta ner längre, men då kunde man det.
Utsikten över Petersplatsen i Vatikanstaten. Vi klättrade upp i kupolen på Peterskyrkan. Fatastisk utsikt!
Colosseum. Vi var aldrig in där, det var så läng kö.
Pappa och mamma i lägenheten. 
 
Det blev många mil promenerat i värmen dessa dagar. Glad vi gjorde resan då. Jag är också så lycklig att mina båda föräldrar fortfarande är i livet och pigga och krya nu, nästan 10 år senare. 
 
 
Taggar: Throwback Thursday;

Kommentera inlägget här :