Påsken 2020

I stort så tycker jag väl ändå att Påsken blev ungeför som en vanlig påsk. Det jobbiga var ju att inte kunna hänga med mamma å pappa eller bjuda över Jimmys föräldrar. Men annars så var de helt okej.
 
Jag jobbade hemifrån på torsdag, eftersom alla andra i pendlar bilen jobbade helmma/ var lediga. Ganska tur ändå för det var en lugn dag frånsett lite brandsläckning här å där som är ganska typiskt inför långhelger. 
 
På fredag kom Ida och Marcus så vi hade alla barnen på middag för en gångs skull. Vi grillade och spelade kort. Mysig kväll.
 
Lördag var det strålande väder. Jag satt ute mer eller mindre hela dagen. Jimmy åkte till Kalvträsk med skotern och fick en fin dag  då de är mycket mer snö där  Konstigt egentligen, det är ju bara 5 mil dit. 
Sen åt vi middag alla å så POFF for alla kidsen så det blev bara jag å Jimmy .
Vi drog till Åbyn där de vankades bastu och en tur med Nickes Cadillac. De var som kul å glida runt i byn som för övrigt var helt öde bortsett från ett Polisingripande för en misstänkt ratt eller drogfylla precis utanför vårat hus. 
Så när vi kom hem senare på kvällen var huset fullt av nyfikna ungdommar som hade haft första parkett från vårat köksfönster under tiden som polisen genomsökte bilen med hund och personen omhändertogs.
Det var väl helgens mest spännande händelse i lilla Burträsk.
 
Söndag å måndag var det SKITVÄDER. Jag pysslade hemma med mina plantor och lite annat. Jag hade också så smått funderat på att ta årets första löppass ute, men fick ställa in dom planerna pga vädret. Istället blev det faktiskt  3 kilometer på löpbandet på gymet både söndag och måndagmorgon så jag kände mig riktigt nöjd, men jag har ont i benen idag.
Blev dock ändå ett skivstångspass på 360 på lunchen idag. Kan ju inte bryta min fina svit med ett träningspass/dag. 
 
Summan av helgen blev ändå bra tycker jag.
Nu går vi vidare på denna kortvecka... Snart helg igen!
 
Några fina promenader blev det under ledigheten
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :