Om du alltid säger “vi får se” händer det aldrig någonsin någonting. – Nalle Puh

Fredag idag...
Bästa dagen på hela veckan såklart, även om torsdagkvällar är min favorit  egentligen. 
Igår var det "Alla hjärtans dag" och flödet fylldes överallt av choklad, nallebjörnar, hjärtan, blommor,  trevliga middagar, kärlekshälsningar och annat mysigt som man kan göra med sin partner, vänner, barn, katt eller ensam.
 
Jag gav mig själv en "Alla hjärtans dag" present i form av ett hårt träningspass, en lång dusch, Netflix å choklad. Precis i min smak med andra ord. Dessutom var det ju som sagt torsdag och man kan njuta av att det snart är helg. 
Helt ensam var jag också på kvällen eftersom Vilma jobbade och Jimmy tränade och grabbarna är hos Camilla...
 
Veckan har varit lite stökig på sina sätt, men nu känns det som det börjar lugna ner sig och vi kan se fram emot en spännande helg på många sätt. 
För min del blir det Ostviks revyn på lördagkväll där William är med, och på söndag är det Convent på Badhuset, vilket alltid brukar vara trevligt. Själv har jag ett pass där på em, så jag har pillat lite med det i veckan.
För övrigt har jag börjar planera en Mello middag som vi ska ha med goa vänner på finaldagen och då har jag nåt att lägga min energi på, vilket jag lärt mig vid detta laget att jag behöver för att fokusera på rätt saker och hålla min hjärna sysselsatt. 
Jag har också lyckats plantera om alla inneblommor under veckan, vilket känns riktigt skönt. Det är ju som en ångest syssla med en massa jord överallt, för få och fel krukor, jord som aldrig räcker och en massa spring upp och ner i trapporna. Mamma sa alltid att hon brukar tänka att det skall göras "omkring min födelsedag" å det brukar jag försöka hålla.
Nu får ni alla ha en bra helg. Den kommer väl at swischa iväg lika snabbt som alla andra helger gissar jag ..
Såhär glamourös ser Sunkmamman ut efter ett Multiträningspass på Badhuset på alla hjärtans dag....
 
 
 
 

Kommentera här: