Du har förmågan och kraften att skapa de förändringar du vill ha, men du behöver börja där du är - Lee Seger

Jag har tappat räkningen på alla gånger jag ”börjat ett nytt liv” eller ”startat om” eller ”börjat med……nånting”

Jag gillar att sätta punkt och att börja på nytt. Att sätta ett datum då jag ska sluta snusa, börja träna, äta rätt, ha en vit månad osv.

Jag vet att jag är målinriktad på vissa saker, och andra saker inte alls.

Jag är ju definitivt ingen tävlingsmänniska. Jag behöver inte visa andra att jag lyckas eller är bra på nåt för det finns väl egentligen inget som jag är bättre på än nån annan, utan de mål jag sätter är enbart för min egen del. För att jag ska klara av saker i min egen takt och må bra.

Det är min egen fight så att säga. Jag sätter ingen press på mig att vara i det vinnande laget vid tävlingar, å det är väl därför jag aldrig blivit riktigt bra på nånting heller.

Jag och Peter hade september som en ” starta på nytt månad” efter sommarens onyttiga leverne.

Senare åren har jag haft januari som en ”detox” månad.

Jag känner att jag levt riktigt osunt i sommar. Men jag har åxå låtit mig göra det, vilket är viktigt.  Jag hade nog tänkt träna mer å äta mindre onyttigt, men det var så varmt i sommar att jag inte orkade med träningen å då lät jag allt annat rasa åxå.

Förutom mina i princip dagliga promenader på ca 30 minuter å lite källarträning på det så jag har jag ätit å druckit det jag känt för å inte hållit igen på nåt egentligen. Jag har dock stigit up i tid varje dag å försökt att inte rubba min sömn rytm alltför mycket. Inte ens när jag nattsuddat, vilket såklart hänt ett par gånger i sommar.

Resultatet såhär i slutet på augusti blev + 5  kilo vilket inte är så mycket å bråka om egentligen.

Men nu har jag för, jag vet inte vilken gång i ordningen, satt ett datum igen.

1 september. På lördag med andra ord.

Å jag känner mig själv. Jag tänker inte sätta höga mål, inte heller prata om vad jag har tänkt, målen är mina egna och det är bara jag som vet om dem och vad jag vill få ut av dem.

Sen att det är fester å annat inklämt i september påverkar inte mig nämnvärt när jag väl har satt ett mål å bestämt mig. Då är jag tjurig å envis och jag vet att jag mår bra när jag lyckas.

Sen vad alla andra tycker är ju inte alls viktigt för mig.

Men det passar bra att ta omtag i september. Träningarna startar och vardagen tar tag om en.

Så nu står jag i startblocken och på lördag kör jag !!! Off we go

 

 

 

 

 

 

Kommentera inlägget här :