Du har två val: kärlek eller rädsla. Välj kärlek.

Söndag,  och jag är helt matt efter kvällens Step pass. Jag har fått ihop ett riktigt jobbigt pass och just idag gick all min energi åt att ta mig själv och gruppen igenom det. 
 
Jag är trött på att känna mig svag , trött och ledsen och likt överskriften har jag just i detta nu tagit ett beslut att försöka tvinga mig sjäv att  må bra. 
Jag MÅSTE komma ur den här känslan så jag kan komma vidare. Jag har ju helt stannat av nu och det är så himla jobbigt och jag är superless på att gå runt såhär. . Less på alla tankar, less på att inte sova ordentligt och less på att ta alla kommentarer och påstården som personliga föroämpningar. 
 
Jag KAN, jag är BRA och jag vet att jag KLARAR allt som jag vill klara. Jag måste bara försöka och våga. Ingen annan än jag kan ju hjälåa mig med detta och jag funderar på mina "manra" ovan och skall försöka ge det en chans.
Det är lätt att krypa undan i ett hörn och det är lätt att ta åt sig ller att fly. Mitt skal är av nån anledning inte alls så hårt längre och det kan ju bero på att jag slappnat av lite. 
 
Jag får ändra strategi helt enkelt så får vi se hur det går. Massor av träning  därtill men kanske inte leda så mycket. 
 
Vima är supernöjd med sitt "nya" rum och det blev så fint. Hon har knappt lämnat det på hela dagen. Och nu sitter alla saker hon skall ha på väggarna och det allt är i orning. 
 
Nu skall jag försöka ladda om för veckan. Denna vecka har inget inplanerat förrutom helgen då vi skall till Rödå och jag längtar....
 
 
 
Vilma pysslar på...
 
 
Ja, se den ungen...... Glad för det mesta när hon var 6 månader, och även idag 14 år senare

Kommentera inlägget här :