Måndag 29 Januari

Då var det måndag igen.
 
 
Spenderade helgen i Tärnaby tillsammans med mina älskade vänner från Rödå. Även om jag är påfylld med energi så är jag sjukt trött.
Jag å Jimmy sov på loftet denna gång och där är det ju ingen dörr, dessutom så studsar ljudet runt i taket så allt som hörs å sägs hörs dit upp och vi gick inte isäng sist nån av kvällarna om jag säger så. Så det blev otroligt lite sömn, men det får man väl hämta igen under veckan. Kul har vi haft iallafall.
 
Vi åkte raka spåret i torsdags efter jobbet. Stannade inte ens och åt. Så det gick ju smidigt. Fredag var jag å Anna i backen. Riktigt härliga backar var det med ett fint lager nystnö över det pistade.  Vi stod på i backen hela dagen.
Jimmy, Janne och Johannes tog en sväng på längsdkidor och Britta och Jennie tog en promenad. 
Vi å Johanssons fixade för middag på fredagkväll och vi åt när de sista 3 anlänt: Ronny, Berit och Urban. Sen var det full fart hela kvällen.
 
 
På Lördag blev det ännu en dag i backen för mig å Anna. Jimmy, Ronny och Johannes gjorde oss sällskap. På kvällen hade vi "Mord till Bords" och som vanligt gick alla all in och de blev full fart fram till mordet var löst. 
 
Det är 4 st som äter viktväktarmat just nu,  så jag tycker nog att helgen blev lite nyttigare än vanligt, även om vi åt massor., Men det passade ju mig fint med Viktväktarmat, som júst avslutat fastan. 
 
Jag höll mig också helt alkoholfri hela helgen och det är första gången på en fjällresa. Känns så otroligt skönt. Jag hade laddat med alkoholfritt bubbel, vin och öl. Men mest drack jag Loka. 
 
Nu biter vi tag i en ny vecka.
Jag å Anna i backen på fredag
Mina älskade brudar
Lördagens skidgäng.
Hela knasiga gänget redo för seans med mediet Morgana där "Moord till Bords" började. helknasigt som vanligt.