Grattis älskling!

 
                                         Idag fyller världens bästa JIMMY 36 år

Vi har varit tillsammans i ungefär ett år nu.  Ett år som ingen av oss kommer att glömma nånsin så länge vi lever, det är jag helt övertygad om.  

De senaste åren har varit turbulenta för oss båda och nånstans i den allmänna förvirringen med skilsmässor och annat trist så hittade vi varandra. Det känns fint på nåt vis och jag är så glad att jag träffade honom. Nånstans tror jag att allt var menat redan för länge sen.


2013 skulle bli ett bra år hade jag bestämt efter två skit år 2011 och 2012. Men året har varit fyllt av ångest, depressioner, utmattning, sjukdomar, bråk, tvister, strul på jobbet och en massa annat jobbigt och jag är glad att våran kärlek har hållit i sig trots det vi gått igenom tillsammans och var för sig, så på det sättet har väl 2013 varit bra.

Vi har pratat många långa timmar i telefon och vi har njutit av varje sekund tillsammans och försökt vara här och nu dom stunder vi är med varandra.

I helgen skall Jimmy firas i dagarna tre. Ikväll av mig, i morgon har vi bjudit  vänner på middag och på söndag lämnar jag tillbaks honom till hans familj i Burträsk.

Då får grabbarna och hans föräldrar ta över firandet.



Jag älskar dig Jimmy och jag hoppas din födelsedag bli som du vill ha den. Jag skall göra mitt bästa för att du ska få en bra helg…. Puss