Mer sommarkvällar

 
Har just kommit hem från en trevlig kväll i Bursiljum med goda vänner.
 
Sitter ensam i soffan med en Whisky. Klockan är snart 2. Jimmy har gått isäng, Dennis är på sitt rum, Petter är med Camilla och mina tjejer är i stan.
 
Ännu ett år fick jag köra Dannes Chevelle till Bursiljum där Brolle och Charlotte Perelli spelade. Det var mycket folk och precis som i fjol var festen innan, samt resan ditt nöjet för kvällen. 
 
Vi var på fest först här i Burträsk kos Katta och Thomas, sen drog vi vidare till Busiljum. Som i fjol gick vi inte in men kunde höra allt utanför grindarna och även se lite.
 
Det var mindre folk än i fjol utanför, men jag kom mig in en sväng efter konserten och där var det full fart med dans och band som spelade. Tyvärr blev en i våran bil lite dålig och ville hem, så vi åkte. 
 
Dessa sommarkvällar är ju helt underbara och att få köra en sån bil är ju inte helt fel...Nu sitter jag och funderar på att gå isäng, men det vill sig inte riktigt. Jag njuter av att sitta ensam vaken i huset och bara fundera på livet.
 
Mörkret som lagt sig över byn får mig att oroa mig lite över den annalkande hösten och hur jag skall klara den, De senaste 5 höstarna har ju varit lite tunga, men jag hoppas att en rejäl dos av dessa kvällar skall få hösten att gå smidigare.
 
Vi har en hel del kuliga saker inplanerade för den närmaste tiden och jag väljer att se en månad i taget framåt tillsvidare. Längre törs jag inte kika just nu eftersom jag känner en annalkande oro i kroppen som jag inte vill ha....
 
 
Katarina, Ingela och Robert ( masken)
 
 
Dom är ju bara för underbara . Robert och Thomas... Här vilar inga ledsamheter inte. Kunde inte låta bli att ta med denna bild av total lycka och glädje.
 
 
Nånstans i dimman står bilen jag körde. "nån" gjorde en rejäl burnout här .....