Lång helg

Ja det blev en heltisk helg, och lång blev den också, eftersom jag hade semester på måndag.
Vi börjar med fredag då Vilma kom hem. Vi ( jag) bakade lite pepparkakor och packade inför Lördag.
 
På Lördagmorgon drog Vilma till Skellefteå för att packa ihop det sista inför flytten på Söndag, sen skulle hon se Zara Larsson på Kulturhuset så hon var taggad. 
 
Vi packade in oss i bilen å drog norröver. Vi landade på Pteå Havsbad. Jimmy hade ju ingen aning om vart vi skulle,  även om jag misstänker att han  hade sina aningar.
Väl där gick vi in på Spaet som är ett riktigt mysigt ställe nere vid havvet. Tyvärr var alla pooler kalla så det blev bara bastubad och sen hade jag bokat en massage till Jimmy.
 
Efter vi checkat in på rummet började Jimmy gissa på vilka andra som skulle vara med oss, för han anade nog att det inte var bara vi.
Det han inte visste var att Tommy och Anna Karin skulle vara med. Tommy visste inte heller att vi var där så det blev en trevlig överraskning för grabbarna när vi knackade på hos dom. Sen satt vi å svamlade på fram till middan. 
 
Under middan var det show: "Christmas by the sea" med 90 tals ikoner som E-type, Markoolo, Da Buzz och Cotton eye Joe.
Maten var riktigt bra också och på det hela taget en trevlig kväll. Det vi saknade var väl att dom skulle brassat på med ett riktigt 90 tals Disco efter showen. Men vi var ganska nöjda ändå och kom isäng före 1. 
Kändes bra att få överaska grabbarna. Dom hade ju ingen aning om att jag å Anna Karin snackat ihop oss om detta redan i September, så det var jättekul!
 
Söndag var det bara att packa ihop, dra till Skellefteå , hämta släpet , packa in hela Vilmas lägenhet i det, dumpa Jimmy i Burträsk och sen mot  Umeå.
Släpet och bilen var så packad att vi inte skulle fått in ett frimärke till ens.
 
 
Lasse kom å mötte upp så vi rev av allt, hämtade alla grejer i den lägenhet hon bott i några veckor, dumpade släpet och började packa upp.
Katten hämtades och middag blev 21,30. Sen var det inte mer ork kvar hos nån av oss så vi stupade isäng och somnade bums.
 
Måndag hade både jag , Vilma å Lasse semester så vi packade upp, var på IKEA å åt Julbord till lunch, handlade en del saker till lägenheten och fortsatte packa upp. 
 
Ida å Marcus kom med mat och sen var den dagen slut. Men vi hann med i princip allt. Det är några lampor, tavlor och sånt som skall upp, men det får Ida och Lasse hjälpa till med. 
 
Jimmy fyllde ju år igår och det var lite tråkigt att jag inte var hemma, men det känns som han blev firad ordentligt iu helgen så jag hoppas han är nöjd med det.
 
Idag har jag suttit i Umeå och jobbat och det var skönt att slippa köra hem på måndag kväll.
 
Nu skall jag hem å vila upp mig ett par dagar och till helgen blir det Holmträsk med  "Hel å Halvsex gänget"  Full fart mot jul.
Lite bilder från helgen på Piteå Havsbad
Spafyren. Riktigt mysigt. Synd bara att poolerna var kalla
Anna Karin, Tommy, åsså Jag å Jimmy
Jimmy fick kliva upp på scen å sjunga med Markoolio
Min gamla Idol från 90 talet. Har sett honom några gånger genom åren och det är alltid fullt ös
Markoolio.
Da Buzz
 
En mycket trevlig kväll, massor av ös och vi hoppade runt å sjöng med såklart.