Om man kan vinna en stor lycka genom att offra en liten lycka, så är man klok om man lämnar den lilla och riktar sin blick mot den stora- Buddha

Det är bara att ha säkerhetsbälte om man ska orka hänga med i min hjärna just nu…

Idag är det Onsdag

Såret i ögat har läkt, å jag kan ha linser igen.  Det har börjat läka runt mina nagelband så det är inte lika ömt längre, å jag kan måla naglarna nu utan att det svider.  Håret ser fortfarande hemskt ut, men det gör mindre just idag.

Jag orkade mig på ett Stride pass på lunchen så jag känner mig nöjd över det å känner att jag kan ta det lugnt ikväll.

Imorgon ska jag å Anna åka till Piteå efter jobbet och lyssna på Thomas Eriksson som skrivit ”Omgiven av…” böckerna . Sen har vi bokat hotell å på fredag har jag tagit en semesterdag så vi kan hänga i Piteå på dagen.

På fredag kommer åxå Jimmy hem över helgen och vi ska fira Dennis som blir 18 i helgen  med go middag ute på stan hela familjen och då  kommer Ida  hem med ”Uffe” åxå.

Jag har tappat 5 kilo de senaste veckorna och kläderna känns skönare på kroppen.

Ja, men det är väl ungefär min status idag…. Så det kan svänga.

Såna här veckor är det nästan bra att Jimmy inte är hemma, för han skulle definitivt inte hänga med i mitt känslomässiga kaos, även om det faktum att han är borta är just en av anledningarna till att jag mår såhär just nu. Men det blir kanske bättre bara jag får vänja mig.

Nästa vecka är han ”bara”  borta två dagar så det är ju positivt.

Det går bra för Luleå Hockey just nu, å även om jag inte bryr mig så himla mycket om det så är det kul att vi för en gångs skull är bättre än Skellefteå. Och jag tror faktiskt jag ska se derbyt på lördag …

Ha en bra kväll alla

 
En gammal bild på Jimmy och Robert från förra våren när dom kidnappade mig och Ingela en helg bara sådär... Robert fyller 40 idag så ett stort grattis till dig "masken"