Att leva utan att älska är ej att leva ett verkligt liv

Om Julen är de flestas favorit högtid så är Påsken min. Det är färgerna, tiden på året, ljuset glädjen och den spirande och förväntansfulla känslan av att ha hela långa våren och sommaren framför sig som är det fantastiska. 
 
På Påskafton flyttade vi hela ekipaget från Vndeln till Burtäsk Vi stannade i Åkullsjön på dagen för att njuta av det fina vädret och förhoppnngsvis få oss nån fisk. Det blev inga fiskar, desto mera sol. Rikgit skönt var det och vi fick nog lite färg allihopa. Sen for vi hem till grabbarna och hade en jätte mysig kväl. Middag och film. Ida och jag avslutade kvällen i Burträsk kyrka på påskmässan som startade 23.00. Det var första gången jag besöte kyrkan så sent på en Påsk afton. Stämningsfullt. 
 
Påskdagen startade som Påskafton slutat.. i kyrkan. Ida skall besöka kyrkan 10 ggr innan hon konfirmeras och nu igger hon i. 
Resten av dagen va vi på gården. Åt grillade burgare ute och solade lite. Vi var till Jimmys föräldrar och fikade och fick träffa hans lillebror med sambo och baby. Sen for vi hem och åt och såg ite skräckfillm .
 
Det känns verigen bra och det känns som ungarna lärt känna varandra riktigt bra i helgen. Dom är avslappnade och busar med varadra på ett helt naturligt sätt. Situationen är ny för oss alla och det är ovant att vara så många på alla vis. Allas viljor, allas behov och allas olika smak på mat filmer och godis. Att visa hänsyn, känna in varandra och låta alla ta plats eller ge varandra utrymme är svårt och det kommer att ta ett tag innan vi alla hittat våra platser. Men det har gått bra och Jag och Jimmy går omkring och njuter mest. Att få vara tillsammans båda familjerna känns bra och det känns lika naturligt både här i Burtäsk och i Vindeln.
 
I morgon fyller Ida 15 och skall vi åka hem. När jag återvänder hit på tisdag kväll blir det bara jag och Jimmy resten av veckan. Tvära kast och två helt olika liv....men det är så det komer att vara framöver, och jag njuter av båda situationerna på två olika sätt.
 
 
Härligt väder
 
 
Ingen fisk blevdet men det var en skön dag
 
 
Ida och Jimmy....